Αναβλήθηκε η δίκη του Ανδρέα Γιακουμάκη

Αναβλήθηκε για τις 6 Δεκεμβρίου η δίκη του Ανδρέα Γιακουμάκη, πατέρα του Βαγγέλη, ο οποίος βρίσκεται κατηγορούμενος μετά από επεισόδιο με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Το περιστατικό είχε γίνει το Ιανουάριο του 2019 αμέσως μετά τη δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν είχε λάβει μέτρα για να σταματήσει τις επιθέσεις που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους συμφοιτητές του.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης αναμένεται το Δεκέμβρη να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς φέρεται να προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;»

Στην κλήση που έλαβε πριν από μερικές εβδομάδες, αναφέρεται ότι προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη.

Παρά την προσπάθεια συμβιβασμού, μέσω του εισαγγελέα, ο Ανδρέας Γιακουμάκης δηλώνει αποφασισμένος να παραστεί στο δικαστήριο και να βρεθεί για άλλη μια φορά στον τόπο μαρτυρίου του γιου του.

«Όχι, θέλω να δω, γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο» φέρεται να δήλωσε ο ίδιος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.