Αναζητούν τον… σφαγέα του 23χρονου στο Λασίθι

Τον «σφαγέα» του 23χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στην περιοχή των καλαμιών, στην παραλία του Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο, αναζητούν οι συναρμόδιες Αρχές, Λιμενικό και Αστυνομία.

Ο άτυχος νέος, ο οποίος σύμφωνα με συμπατριώτες του, ζούσε και εργαζόταν σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκε σφαγμένος και με το κεφάλι σχεδόν πολτοποιημένο.

Ο δράστης ή οι δράστες αυτού του βάρβαρου εγκλήματος κατά τη διαφυγή τους πέταξαν τα όπλα του εγκλήματος, όπως εικάζεται, στον τόπο της δολοφονίας. Πρόκειται για ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ενώ φέρεται να αναζητούν υπόπτους στον κύκλο του θύματος. Τον πρώτο λόγο στις έρευνες έχει το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου καθώς το πτώμα εντοπίστηκε στην παραλία όμως υπάρχει στενή συνεργασία με την Αστυνομία που βοηθάει ουσιαστικά τις έρευνες.

Έγινε εξονυχιστική εξερεύνηση στον τόπο του εγκλήματος ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο ίσως οδηγήσει και σε άλλα ευρήματα.

Ο ανατριχιαστικά σκληρός τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε αυτός ο άνθρωπος «μιλάει» για το προφίλ του δράστη και ίσως και για το κίνητρο του εγκλήματος.

Από τις Αρχές ελέγχονται συμπατριώτες του, καλούνται και για καταθέσεις μήπως και δοθούν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θύμα και τις δραστηριότητες του. Έχει δοθεί σήμα σε όλες τις Αρχές της Κρήτη προς αναζήτηση και κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

Στον τόπο του εγκλήματος κατέφθασε από την πρώτη στιγμή συμπατριώτης του. Υποστήριξε ότι είδε τελευταία φορά τον 23χρονο την Παρασκευή-βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου-στο τζαμί όπου πήγε να προσευχηθεί.

Τον περιέγραψε ως έναν νέο που εργαζόταν σκληρά και δεν είχε «μέτωπα» με κανένα τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Μετέφερε ωστόσο κάποιες πληροφορίες ότι το έγκλημα μπορεί να σχετίζεται με διαφορές της οικογένειάς του, στο Πακιστάν.ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.