Ανδρουλάκης από Φανάρι: Ειρήνη και αλληλεγγύη, να σταματήσουν η τραγωδία στην Ουκρανία και η σφαγή στη Γάζα

Ημερομηνία:

Εύχομαι η πατρίδα μας να βαδίσει σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων, υπογράμμισε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην Κωνσταντινούπολη παρέστη για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Απόψε, ανήμερα των Θεοφανείων, παρέστη στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Όσα ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης:

«Χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία σε όλον τον ελληνικό λαό.

Εύχομαι η πατρίδα μας να βαδίσει σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων. Αυτό είναι το δικό μας χρέος.

Εύχομαι, επίσης, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς του κόσμου και επιτέλους να σταματήσουν η τραγωδία στην Ουκρανία και η σφαγή στη Γάζα.

Χρόνια πολλά σε όλους».

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Φανάρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Σας εύχομαι όλα τα καλά του Θεού τον καινούργιο χρόνο για εσάς προσωπικώς ως αρχηγό πλέον της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, πράγμα για το οποίο σας συγχαίρω ιδιαιτέρως και όλα τα καλά του Θεού για την οικογένειά σας, για την παράταξή σας και για όλον τον ευσεβή ελληνικό λαό» ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλωσορίζοντας τον κ. Ανδρουλάκη, που για τρίτη συνεχή χρονιά επισκέπτεται το Φανάρι για την εορτή των Θεοφανείων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως «μας τιμά ιδιαίτερα η φιλοξενία σας. Σας εύχομαι το 2025 να είναι έτος υγείας και ευημερίας. Από τον λόγο και τα έργα σας εμπνέονται και παίρνουν δύναμη εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλον τον κόσμο. Πραγματικά, εύχομαι να είστε δυνατός, γιατί είστε πηγή έμπνευσης για όλους εμάς».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κ. Καραμανλής: Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος...

Εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές θα είναι ο βουλευτής...

Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης

Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τασούλα μετά την...

Κ. Καραμανλής: Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος...

Εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές θα είναι ο βουλευτής...

Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης

Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τασούλα μετά την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πεπτικό: Τι παθαίνουμε όταν δεν τρώμε κρέας για μεγάλο διάστημα; Έρευνα απαντά

Ορισμένοι άνθρωποι που διακόπτουν την κατανάλωση κρέατος για μεγάλο...

Υπέρταση: Τι συμβαίνει και δεν μειώνεται, πού κρύβεται η λύση

Μεγάλη αμερικανική μελέτη αποκάλυψε ότι πάνω από το ¼...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό...