Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αμυράς – Έμεινε χωρίς Κ.Ο. το Ποτάμι

Ημερομηνία:

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Αμυράς, μετά τη διαφωνία του με τους συναδέλφους του στο ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο βουλευτής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από Το Ποτάμι με επιστολή, στην οποία αφενός εξηγεί τους λόγους παραίτησής του, αφετέρου ευχαριστεί προσωπικά τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Άμεση συνέπεια από την εξέλιξη αυτή είναι ότι το Ποτάμι δεν αποτελεί πλέον κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς έχουν μείνει σε αυτό μόνο τέσσερις βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Λυκούδης και Ψαριανός) ενώ το όριο για μια κοινοβουλευτική ομάδα είναι οι πέντε βουλευτές.

Στη δήλωσή του ο κ. Αμυράς αναφέρει:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου. Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλω δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...