Ανεξάρτητος και ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ανεξάρτητος και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Μετά τον Γιώργο Αμυρά ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί ότι ανεξαρτητοποιείται από το Ποτάμι…

Μετά τον Γιώργο Αμυρά ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί ότι ανεξαρτητοποιείται από το Ποτάμι, πήρε σειρά ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος δηλώνει από σήμερα ανεξάρτητος.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Ψαριανός ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν με την συμπόρευσή τους το Ποτάμι, το οποίο όπως ανέφερε από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Έκανε λόγο για αλλεπάλληλα λάθη του κόμματος, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς ενώ πρόσθεσε πως «η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της Χούντας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού

«Λοιπόν Φίλοι μου,
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας
με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,
το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.
Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα
Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός
βουλευτής β’ Αθήνας
με Το Ποταμι
Ανεξάρτητος από σήμερα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.