Άννα Διαμαντοπούλου για …. Υπουργός;

Ημερομηνία:

Εντύπωση έχει προκαλέσει (αν και δεν θα έπρεπε) η κίνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει ως Πρόεδρο του Ο.Ο.Σ.Α. την «σημητική» Άννα Διαμαντοπούλου.

Επί της ουσίας, πόσες πιθανότητες έχει “η Άννα του Σημίτη” να εκλεγεί Πρόεδρος του Ο.Ο.Σ.Α.; Δεν θέλει και πολύ μυαλό. Καμία!

Άρα γιατί τόσο ντόρος εντός-εκτός Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ;

Να το πάρει το ποτάμι; Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί με αυτή την πρόταση, ουσιαστικά η Άννα, κατοχύρωσε μια πολυπόθητη θέση στην επόμενη κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι μεν νεοδημοκράτες τρώγονται γιατί τους παίρνει μια θέση και οι δε ΚΙΝΑΛίτες τρώγονται γιατί βλέπουν τον Κυριάκο να μαδά τη μαργαρίτα του ΚΙΝΑΛ και η Φώφη δεν μπορεί να αντιδράσει αφού ο Λοβέρδος της λέει ότι «συγκυβερνούν» ουσιαστικά! Κατηγορούν πάντως κάποιοι σύντροφοί της την Άννα ότι το υφάκι της και οι πολυέλαιοι στο σπίτι της ταιριάζουν περισσότερο στη …. Δεξιά! Ανακουφίζονται έτσι λιγάκι!

Πέφτουν μάλιστα στοιχήματα για το Υπουργείο που θα πάρει και κάποιοι λένε ότι κερδίζει έδαφος το Υπουργείο Παιδείας!

ΒαςΠαπ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το σενάριο που στοιχειώνει τον Μητσοτάκη –...

Να «κάψει» ένα σενάριο επόμενης μέρας που τού προκαλεί...

Διάταξη δίνει εξουσίες διορισμού στον υπουργό Υγείας...

Στο πλευρό τους και η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων...

Το σενάριο που στοιχειώνει τον Μητσοτάκη –...

Να «κάψει» ένα σενάριο επόμενης μέρας που τού προκαλεί...

Διάταξη δίνει εξουσίες διορισμού στον υπουργό Υγείας...

Στο πλευρό τους και η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημόσιος Απολογισμός της Πρυτανικής Αρχής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου...

Ιουλία Καλλιμάνη Live στο Ηράκλειο Κρήτης

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η Ιουλία Καλλιμάνη,...