Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Ημερομηνία:

Βελτιώνεται αισθητά ο καιρός σήμερα, καθώς αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές τοπικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία παράλληλα να σημειώνει σημαντική άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ωστόσο, τις πρωινές ώρες η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν μέχρι τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή ως και την Τετάρτη, ενώ την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται το ίδιο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός στην Κρήτη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Τον τραυμάτισε...

Ένας έντονος καβγάς ζευγαριού σε ξενοδοχείο του Λασιθίου πήρε...

Ο Γύρος του Ψηλορείτη με ποδήλατο για...

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα του Σαββάτου, θα...

Κρήτη: Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Τον τραυμάτισε...

Ένας έντονος καβγάς ζευγαριού σε ξενοδοχείο του Λασιθίου πήρε...

Ο Γύρος του Ψηλορείτη με ποδήλατο για...

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα του Σαββάτου, θα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related