Ανοιχτοί λογαριασμοί στους ημιτελικούς Κυπέλλου – Χαμός στο Ολυμπιακό Στάδιο, βροχή από γκολ στην Τούμπα

Ημερομηνία:

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 (στο 3’ με τον Χασάν, στο 8’ με τον Ελ Καντουρί), όμως τελικά ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ που μείωσε στο 10’ με τον Πέλκα, ισοφάρισε στο 12’ με τον Μίσιτς και πήρε τη νίκη με πέναλτι του Πέλκα στο 68’, που ο Ισπανός Εστράδα καταλόγισε σε χέρι του Σεμέδο.

Κίτρινες: 28′ Σισέ, 43′ Μάτος, 61′ Πέλκας, 80′ Μαουρίσιο – 28′ Σισέ, 30′ Σεμέδο, 33′ Ελαμπντελαουί.

Kόκκινες: 85′ Γιαννούλης.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (82′ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79′ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89′ Εσίτι), Άκπομ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ελαμπντελαουί (70′ λ. τρ. Γκασπάρ), Τσιμίκας, Σεμέδο, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (86′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (77′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Χασάν.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 2-1

Το 1-0 εν τέλει έγινε στο 8’ με σουτ στην κίνηση του Μάνταλου έπειτα από πάσα- ποίημα με τακουνάκι του Λιβάγια. Στο 1-1 έγινε το 1-1 με πέναλτι του Γκάμα, που κέρδισε ο Λάρσον από τον Σβάρνια. Το 2-1 στο 57’. Ήταν το κόρνερ του Βέρντε για να πάρει την κεφαλιά ο Βράνιες και αφού η μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο δοκάρι να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Διαιτητής ήταν ο Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας.

Κίτρινες: 17’ Βράνιες, 76’ Κρίστισιτς – 18’ Ιντέγιε, 33’ Σάσα, 76’ Μπα, 88’ Κουέστα

Κόκκινη: 52’ Ματίγια

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (74’ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (88’ Χριστόπουλος).

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (52’ Μπα), Γκάμα (95’ Ντιγκινί), Λάρσον (67’ Σόουζα), Ιντέγιε.

 

Αρης: Καταγγέλλει επίθεση του Μελισσανίδη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οπαδικών ιστοσελίδων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Μελισσανίδης εμφανίζεται έχει κατέβει στα αποδυτήρια του «Σπύρος Λούης» και να έχει προπηλακίσει τους διαιτητές.

Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει επιτεθεί και στον ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος βρέθηκε στον ίδιο χώρο.

Από την πλευρά της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ένταση που προκλήθηκε γιατί οι άνθρωποί της διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή. Ο Πορτογάλος Ντίας καθυστέρησε 25’ για το δεύτερο ημίχρονο επειδή ήθελε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Απείλησαν με αποχώρηση οι Θεσσαλονινείς στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή έγινε επίθεση στον φροντιστή που ήταν στον πάγκο.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει...

Τη δεύτερη νίκη του σε Diamond League και πρώτη...

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει...

Τη δεύτερη νίκη του σε Diamond League και πρώτη...

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ξεκινά σήμερα το 7ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου

23-30 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» με ελεύθερη...

«Επιστολή Μιχάλη Καραμαλάκη προς το Δήμαρχο Ηρακλείου για ...

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας»,...