Ανοίγει η εθνική οδός και για τα βαρέα οχήματα – Οι συστάσεις της Τροχαίας

Ημερομηνία:

Αποδίδεται αύριο Πέμπτη 21/9 στις 06:00 στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και μεσύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την αριστερή λωρίδα

Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80χλμ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού που πλημμύρησε είχε δοθεί στην κυκλοφορία για τα ΙΧ από την περασμένη Παρασκευή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Fuel Pass 2026: Μεγάλη απάτη με ψεύτικα...

Aναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing σε πολίτες...

Βουλιαγμένη: Σήμερα η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού...

Η ανάσυρση της αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 1,5 ώρα...

Fuel Pass 2026: Μεγάλη απάτη με ψεύτικα...

Aναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing σε πολίτες...

Βουλιαγμένη: Σήμερα η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού...

Η ανάσυρση της αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 1,5 ώρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

SOS από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τον καιρό της Κυριακής

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...