Άνοιξε και προπονούνται οι αθλητές στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Άνοιξε και προπονούνται οι αθλητές στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Άνοιξε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όπως είχε ανακοινωθεί. το Εθνικό Στάδιο Χανίων, το οποίο εκτελούνται εργασίες στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού, μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Η πρόσβαση στο στάδιο γίνεται μόνο τις καθημερινές και μόνο για τρεις ώρες και συγκεκριμένα από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα.

Η πρόσβαση θα επιτρέπεται τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες μόνο σε:

Ακαδημίες στίβου, σε συνεννόηση μεταξύ τους, θα κάνουν προπονήσεις στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και χάντμπολ, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο, με είσοδο αποκλειστικά μέσα από το κλειστό (ώρες προπονήσεων 5 μ.μ. – 8:30 μ.μ.).

Υποψήφιους πανελλαδικών εξετάσεων που θα δώσουν ειδικά μαθήματα (αθλήματα) για την είσοδό τους στα ΤΕΦΑΑ και τις στρατιωτικές σχολές θα εισέρχονται με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής στις εξετάσεις και ύστερα από συνεννόηση και ενημέρωση των συλλόγων τους για να καταρτιστούν οι πίνακες εισόδου τους στην εγκατάσταση.

Αθλητές που έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και μοριοδοτούνται για τις επιδόσεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα γίνεται μετά από ενημέρωση των συλλόγων τους και καταρτισμό των πινάκων εισόδου στην εγκατάσταση.

Τα παραπάνω ισχύουν και για όλους όσοι έχουν υποχρεώσεις που χρήζουν προπονήσεων (συμμετοχή σε εξετάσεις Δημοσίου, διαιτητές, κλπ.)

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι εργασίες

Κατά την διάρκεια της Τρίτης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον βορειοανατολικό πυλώνα φωτισμού, με την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων.

Το α’ στάδιο με την τοποθέτηση θα ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών και στο διάστημα που έχει οριστεί από τον ανάδοχο (τοποθέτηση φωτιστικών σε όλους τους πυλώνες).

Το β’ στάδιο που θα οριστεί σε συνεννόηση με τα σωματεία και περιλαμβάνει την μελέτη στόχευσης, τις συνδέσεις και τον νέο υποσταθμό της ΔΕΗ, αναμένεται περί τα μέσα Ιουλίου, με ολοκλήρωση περί τα μέσα Αυγούστου, χωρίς να επηρεάζονται οι χρήστες της εγκατάστασης. Για τρεις ημέρες, εντός της συγκεκριμένης περιόδου, η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί στο σύνολο της εγκατάστασης.

Το γ’ στάδιο περιλαμβάνει τη βαφή και συντήρηση των πυλώνων που επίσης δεν επηρεάζει τη χρήση της εγκατάστασης.

Το κλείσιμο του σταδίου και οι εντάσεις

Το στάδιο έκλεισε επίσημα την Πέμπτη 1 Ιουνίου, δημιουργώντας όμως προβλήματα σε αθλητές και συλλόγους, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού προκλήθηκε ένταση, καθώς οι αθλητές και προπονητές βρήκαν κλειστές τις πόρτες του σταδίου.

Όπως υποστήριξαν συγκεντρωμένοι προπονητές και στελέχη αθλητικών σωματείων, είχαν λάβει την υπόσχεση από τη διοίκηση ότι θα βρισκόταν τρόπος να λειτουργήσει το στάδιο για τα απολύτως απαραίτητα και σε περιορισμένο ωράριο, αλλά ξαφνικά βρέθηκαν προ του αντιθέτου και χωρίς ενημέρωση.zarpanews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.