Άνοιξε τα μάτια της η 40χρονη Βαλάντη που από τον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ

Ημερομηνία:

Θετικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 40χρονης Βαλάντη, της νηπιαγωγού από τη Μεσαρά η οποία μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιεί το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά η 40χρονη φαίνεται να ανταποκρίθηκε στο “ξύπνημα” από τους γιατρούς, άνοιξε τα μάτια της και φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης ύστερα από 9 ημέρες καταστολής στη ΜΕΘ.

Η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά σε ανάρτησή της αναφέρει: “Εννέα μέρες συμπληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου από τη μέρα που η νεαρή Νηπιαγωγός της Πάνω Ρίζας Δήμου Φαιστού Βαλάντη Δ. αντιμετώπισε ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια επίσκεψης της σε Οδοντιατρείο και μεταφέρθηκε στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μόλις χθες Δευτέρα οι γιατροί αποφάσισαν να την “ξυπνήσουν”.

Η Βαλάντη άνοιξε τα μάτια της, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, και έδειξε να επικοινωνεί με το περιβάλλον καθώς ανταποκρίθηκε σε εντολές, δίνοντας ελπίδες ότι η πλήρης ανάρρωση της είναι θέμα ημερών”!

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία νότια της Κρήτης: 48 ξεκίνησαν, 26...

Σοκαριστικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του εντοπισμού λέμβου με...

SOS από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τον...

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Τραγωδία νότια της Κρήτης: 48 ξεκίνησαν, 26...

Σοκαριστικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του εντοπισμού λέμβου με...

SOS από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τον...

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 29 Μαρτίου

Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου προχωρά...

Φρίκη στην Ηλεία: Βρέφος 10 μηνών με δαγκωματιές, κατάγματα και εγκαύματα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 10 μηνών...