Η Αντιπεριφέρεια Χανίων με εκδηλώσεις τιμά τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Γιορτή Χημείας από το 2ο ΓΕΛ Χανίων

Το 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χημείας που γιορτάζεται στις 11 Μαρτίου, διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, τη Γιορτή Χημείας, με Παρουσιάσεις, Δημιουργήματα και Πειράματα.
Συνδιοργανώτρια: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Είσοδος Ελεύθερη

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Το 7ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, το 7ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα για το Δίκτυο των Πειραματικών Σχολείων στο Νομό Χανίων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Ομιλητές θα είναι: ο κ. Γιώργος Τόμπρας, πρόεδρος Δ.Ε.Π.Π.Σ., η κ. Λαμπρινή Παπατσίμπα, αναπληρώτρια προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Π.Π.Σ., καθώς και εκπρόσωπος από την Περιφερειακή Επιτροπή Π.Π.Σ. Κρήτης.
Συνδιοργανωτής: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Ο Αθλητικός Χορευτικός Σύλλογος «ΔΩΣΕ ΠΑΣΟ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με το Δήμο Χανίων, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Άρωμα Γυναίκας», την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Μια Παράσταση με Μουσικές, Χορούς και Ιστορίες απ’ όλη την Ελλάδα, με σημείο αναφοράς τη Γυναίκα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, όπως έχει ορισθεί η 8η Μαρτίου.

Στην είσοδο της αίθουσας θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης του «Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Χανίων», για όποιον το επιθυμεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.