Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό

Ημερομηνία:

Στην σκιά της τραγωδίας των Τεμπών το πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά καθώς ο ανασχηματισμός είναι δεδομένο ότι θα γίνει τις επόμενες ώρες, σε μια προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντιστραφεί το δυσμενές κλίμα για την κυβέρνηση του.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά την ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Τασούλα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κλείνει τις εκκρεμότητες από τις καραμπόλες που προκαλούν οι μετακινήσεις των υπουργών.

Ο μεγάλος γρίφος παραμένει το ποιος θα πάρει την θέση του τσάρου της οικονομίας, εάν τελικά ο Κωστής Χατζηδάκης μετακινηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Θόδωρου Σκυλακάκη και του Κυριάκου Πιερρακάκη, αλλά μπορεί να δούμε και ένα πρόσωπο έκπληξη.

Την ίδια ώρα, ο απόηχος της υπόθεσης των Τεμπών παραμένει ηχηρός, όπως καταγράφεται και στην δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Political.

Στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 25,8%, ενώ δεύτερη κόμμα έρχεται η Πλεύση Ελευθερίας με 15,2% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ, με 13,1%. Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 10%, το ΚΚΕ με 9,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%.

Για το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών οι πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Κυρανάκη να αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός με τα τρένα στην ευθύνη του και τον Θάνο Πλεύρη υπουργό.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι πολλοί υφυπουργοί θα δώσουν την θέση τους σε άλλους.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φάκελος αυτοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά; –...

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονίας...

Πρότυπα σχολεία: Σήμερα οι εξετάσεις εισαγωγής –...

Σήμερα, Σάββατο, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν μια θέση...

Φάκελος αυτοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά; –...

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονίας...

Πρότυπα σχολεία: Σήμερα οι εξετάσεις εισαγωγής –...

Σήμερα, Σάββατο, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν μια θέση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φάκελος αυτοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά; – Τα πώς και τα γιατί μιας πράξης δίχως γυρισμό

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονίας...

Hράκλειο:Συνελήφθη 18χρονος για κλοπή χοίρων από αγρόκτημα σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Συνελήφθη ημεδαπός για ζωοκλοπή στο Ηράκλειο Συνελήφθη προχθές...

ΒΟΑΚ: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα σε όλη την Κρήτη – Επιτάχυνση και έμφαση στην οδική ασφάλεια

Σε φάση έντονης κατασκευαστικής δραστηριότητας βρίσκεται ο Βόρειος Οδικός...