Αντίθετο στις αλλαγές στη Δικαιοσύνη το ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Την αντίθεσή του στις αλλαγές που θέλει να κάνει η κυβέρνηση στην ηγεσία της Δικαιοσύνης εξέφρασε το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ διαφωνεί σταθερά με το διορισμό της ηγεσίας των δικαστηρίων απ’ την εκάστοτε κυβέρνηση, πολύ περισσότερο όταν αυτό επιχειρείται να γίνει κατά την προεκλογική περίοδο και σε συνεννόηση μεταξύ των δύο κομμάτων», αναφέρει σχόλιο του κόμματος, συμπληρώνοντας πως «γι’ αυτό το λόγο και στην πρόσφατη συνταγματική αναθεώρηση το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση για να αλλάξει το σημερινό απαράδεκτο καθεστώς».

«Την πρότασή μας αρνήθηκαν όλα τα άλλα κόμματα που τώρα αξιοποιούν το ζήτημα για να παίζουν τα διάφορα πολιτικά προεκλογικά τους παιχνίδια» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα...

«Oι εκλογές θα γίνουν το 2027, έχουμε πολλή δουλειά...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον Παύλο Πολάκη. Ο...

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα...

«Oι εκλογές θα γίνουν το 2027, έχουμε πολλή δουλειά...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον Παύλο Πολάκη. Ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία σοκ από τουρίστες: Τους σημάδευαν με όπλα από καρότσα 4Χ4 στον ΒΟΑΚ – Ήρθαν για διακοπές και βρήκαν… πόλεμο (vid)

Αυστραλοί τουρίστες έκαναν επώνυμη αναφορά για το σοκαριστικό περιστατικό...

Στ. Αρναουτάκης: «Κορυφαία κατάκτηση η γεωγραφική ένδειξη του ελαιολάδου μας – Σταθερά δίπλα στον παραγωγό η Περιφέρεια Κρήτης»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου Με ιδιαίτερη...