ΑΟ Κουμπές: Χιλιάδες ευχαριστώ για τον Σεισμό κεφιού που προκαλέσαμε!!!

ΑΟ Κουμπές: Χιλιάδες ευχαριστώ για τον Σεισμό κεφιού που προκαλέσαμε!!!
Στις 10 Ιουλίου το ημερολόγιο έγραψε μια ακόμη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, της ομάδας μας ΑΟ Κουμπέ και της γειτονιάς μας.
Η προσέλευση χιλιάδων Χανιωτών, και όχι μόνο στη γιορτή που διοργανώθηκε από τον Πρωταθλητή ”ΑΟ Κουμπέ” δεν ήταν κάτι τυχαίο, δεν ήταν μόνο η αγάπη προς την ομάδα μας, ήταν ένας ΣΕΙΣΜΟΣ κεφιού μες στην πόλη μας, όπου o παλμός οι μελωδίες ξεσήκωσαν στο διάβα τους μικρούς και μεγάλους.
Αν θέλετε, ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα, το οποίο χάρη στην αγάπη σας και την τιμή που μας κάνατε να γίνουμε για ακόμη μια χρονιά μια μεγάλη παρέα, κερδήθηκε!
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους βουλευτές του νομού μας που μας ευχήθηκαν αν και έλειπαν από τη συντροφιά μας, ήταν παρόντες με την επιθυμία τους και την ηθική τους στήριξη, αλλά και τους πολιτευτές, αρκετοί εκ των οποίων παρευρέθησαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων
κ. Νίκο Καλογερή που ήταν εκεί προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία μας!
Ευχαριστούμε εκ βαθέων την ΕΠΣ Χανίων, τον Προέδρο κ.Κωσταντινήδη Κώστα, που σύσσωμη παραβρέθηκε κ.Προτωψάλτη Κώστα, κ.Κασιμάτη Νικόλαο, κ.Καλαμαρίδη Αντώνη, κ.Φουντουλάκη Στέλιο, κ.Διγενάκη Χάρη, κ.Μαργαρώνη Κώστα, κ.Στεφανουδάκη Κώστα χάρη στην ομπρέλα της οποίας, μπορούμε να έχουμε ποιότητα και όρεξη για την ανάδειξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας μας, σας ευχαριστώ που αν και οι συνθήκες πολλές φορές είναι αντίξοες, είστε δίπλα στα παιδιά μας και σε όλους εμάς που προσπαθούμε να προσφέρουμε στο άθλημα.
Με την παρουσία του μας τίμησε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Θανάσης Χηνόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας, ένας φίλος, ένας κύριος που χαίρει άκρας εκτίμησης. Τον ευχαριστούμε πολύ.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως του συμπατριώτες μου Κισαμίτες που ήρθαν απ’ όλη την Κίσσαμο προκειμένου να μας στηρίξουν και να διασκεδάσουν μαζί μας!
Ήταν μεγάλη χαρά επιπλέον η παρουσία των Αντιδημάρχων Χανίων κ. Αλόγλου και κ. Καλογριδάκη του προέδρου λιμενικού ταμείου κ.Κοτσιφάκη Μανώλη ,τους Αντιδημάρχους Κισσάμου κ.Χριστουλάκη Θεόφιλο και κ. Κελαιδή Γιάννη , του υποψήφιου Δημάρχους Κισάμου Μιχάλη Θεοδωρογλάκη, & Γαύδου Ηλία Κυριακόπουλου, τον Πρόεδρο Εμπόρων βιοτεχνών νομού Χανίων με το συμβούλιο του κ.Παυλάκη Γιάννη, και πολλών άλλων εκλεκτών φίλων και θεσμικών παραγόντων του νομού μας!
Δίχως τους χορηγούς μας τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο:
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας καθώς και σε όλα τα μέσα έντυπο, ηλεκτρονικά μέσα καθώς ραδιόφωνα, TV.
Fiat – Jeep Μαυριδάκης Μιχάλης ΑΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 184 & ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΙΩΝ
GRETGAN DAILY CRUISES ΗΜΕΡΙΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΣΤΕΛΙ-ΜΠΑΛΟΣ Περικλής Χηνόπουλος
Φούρνος Καφέ Σταυρουλάκης, Καφέ Craft ,
Aίθουσα εκδηλώσεων Κανάρια,
Κρεοπωλείο Μανωλές , IP-city TECHNICAL CENTER,
Τυροκομικά ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
Επαγγελαμτικοί Εξοπλισμοί- Exoplizein.gr ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ
Τους καλλιτέχνες μας Βαμβακά Στέλιο & ΦραντζεσκάκηΓ.-Στρατάκη Γ. με τις ομάδες τους που κατάφεραν να μετατρέψουν τη γιορτή μας σε έναν ατελείωτο δρόμο της μουσικής μας κουλτούρας: Ιδιαιτέρες ευχαριστίες στους ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ & στον Σήφη Βιγλάκη καθώς και σε όλους τους χορευτές, – ‘Άξιοι πρεσβευτές της παράδοσης μας.
Μεγάλο ευχαριστώ στον Μπάμπη Σιδερή και την παρέα , πιστεύω ότι μεταλαμπαδεύσαμε 2gr κουλτούρας και πολιτισμού.
Στα ταξί της πόλης μας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο τους κ.Καραπατάκη Ηλία που στην αναζήτηση λύσης μεταφοράς από και προς την εκδήλωση σχεδιάσαμε την συμπίεση του κόστους, με την αμέριστη αποδοχή από τον πρόεδρο του Ραδιοταξί κ.Παπαδάκη πετύχαμε τα μέγιστα, να έχουν Καλούς δρόμους όλοι τους.
Σε όλους αυτούς που έγιναν ο κρίκος της αλυσίδας, τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά προκειμένου αυτή η γιορτή να στεφθεί με επιτυχία!
Όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, που δίχως εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο, κανείς δεν θα παραμίλαγε με θαυμασμό για αυτό που πετύχαμε!
Τέλος, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη του Δ/Σ και στα παιδιά της ομάδας μας που αποτελούν το στήριγμά μου και τη ραχοκοκαλιά του ονείρου μας για το ποδόσφαιρο και τη γειτονιά μας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με μια υπόσχεση: η επόμενη εκδήλωση θα είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο συγκλονιστική!!!
ΥΓ: Τα λάθη γίνονται όταν τολμάς.
Όταν μένεις στην απραξία δεν κάνεις λάθη.
Και εμείς – ΕΓΩ- έκανα λάθη πολλά, δίχως δόλο…
Χρήστος Ηλ. Τσοντάκης
Επιχειρηματίας, Πρόεδρος ΑΟ Κουμπέ

Είμαστε εσείς. Είστε εμείς. Μια γροθιά! Η βοήθεια όλων σας ήταν και είναι πολύτιμη!!! Ευχαριστούμε για την σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς. συνεχίζουμε…. ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ (6).png

Τα σχόλια είναι κλειστά.