Απάντηση Νίκου Ηγουμενίδη στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα αθλητικά έργα στο Ηράκλειο

Σχετικά με την τελευταία ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα αθλητικά έργα στο Νομό Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου θεωρεί ότι μπορεί πολιτικά να στέκεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τα περισσότερα αθλητικά έργα στο Ηράκλειο που τελευταία ανακοινώνονται στο Ηράκλειο είναι ήδη δρομολογημένα από την προηγούμενη περίοδο. Αντί να επιταχύνονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωσή τους, διαρκώς επιβραδύνονται με ευθύνη του αρμόδιου Υπουργείου Αθλητισμού. Γι’ αυτό και η «υιοθέτηση» έργων από πλευράς Υπουργείου αποτελεί γιγαντιαία «επικοινωνιακή φούσκα».

Άλλωστε το ομολογεί και η ίδια η ΝΟΔΕ: το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι είναι προϋπολογισμού 2.890.000 ευρώ, με χρηματοδότηση εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και δρομολογημένο από το 2019. Το ίδιο και το Κολυμβητήριο Μοιρών που αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του Υπουργείου: Η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του τότε Υπουργού κ. Βασιλειάδη και του τότε δημάρχου.Επομένως λίγα λόγια από τη ΝΟΔΕ.

Αν κάτι θα περίμενε κανείς σήμερα δεν θα ήταν τα αρχαία ρητά για τα μάτια του κόσμου, αλλά φουλ τις μηχανές για να ανοίξει το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι. Όλα τα άλλα περισσεύουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.