Απάτη με αγγελία πώλησης: Έδωσε 3.500 ευρώ αλλά δεν πήρε ποτέ το όχημα

Ημερομηνία:

Τι καταγγέλλει ο άνθρωπος που έπεσε θύμα απάτης
Αυξάνονται συνεχώς οι online αγγελίες από «εμπόρους» μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, οι οποίες αποδεικνύονται «μαϊμού».

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ένας άνδρας από τον Βόλο, ο οποίος θέλησε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο όχημα.

Η αγγελία, η κατάθεση των χρήματων και μια μεταβί9βαση που δεν έγινε ποτέ
Ο άνδρας είδε στο Marketplace στο Facebook ότι πωλείται όχημα μεταχειρισμένο, ελαφρά τρακαρισμένο, στην τιμή των 3.500 ευρώ.

Ήρθε σε επικοινωνία με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είναι έμπορος οχημάτων από το Ηράκλειο Κρήτης.

«Αφού είδα την αγγελία μίλησα μαζί του, συμφωνήσαμε την τιμή, πήγα στο γραφείο μεταβιβάσεων και έκανα τις ενέργειες. Έκανα κατάθεση την πρώτη δόση στις 05/09 και τη δεύτερη στις 06/09. Μετά από λίγες ώρες, στις 11 το πρωί περίπου, με κάλεσε ο ίδιος ο έμπορος και είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να πάω στην τράπεζα και να κάνω ανάκληση των εμβασμάτων, γιατί τα χρήματα είχαν πάει σε άλλο λογαριασμό, γιατί έγινε λάθος στο προτελευταίο ψηφίο», δήλωσε στο MEGA ο κ. Γιώργος.

Ωστόσο, η μεταβίβαση του οχήματος δεν έγινε ποτέ. Κι ενώ ο κος Γιώργος περίμενε να παραλάβει το όχημα, επισκέφτηκε άλλη ιστοσελίδα με πωλήσεις αυτοκινήτων και τότε είδε φωτογραφίες του οχήματος, με τις ίδιες πινακίδες, να πωλείται από ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη, στην τιμή των 18.000 ευρώ.

Ο κ. Γιώργος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος δέχεται υβριστικά μηνύματα από τον έμπορο οχημάτων που τον εξαπάτησε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...