Απεργούν σήμερα οι καθηγητές – Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια

Ημερομηνία:

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για σήμερα, Παρασκευή η ΟΛΜΕ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τα οποία προγραμματίζονται για τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες των υπολοίπων πόλεων της χώρας.

Η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωσή της καλεί τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συμβάλλουν στην οργάνωση συζητήσεων και εκδηλώσεων για τις αλλαγές στο Λύκειο και στον τρόπο πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

«Καλούμε τις ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων σε πολύμορφες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», αναφέρει η ΟΛΜΕ.

Σημειώνεται ότι η απεργία αφορά στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν θα λειτουργήσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μετάλλια από σπάνιο «ελληνικό μέταλλο»: Οι αθλητές...

Η Ελλάδα άφησε το δικό της αποτύπωμα σε Παρίσι...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Μετάλλια από σπάνιο «ελληνικό μέταλλο»: Οι αθλητές...

Η Ελλάδα άφησε το δικό της αποτύπωμα σε Παρίσι...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Σε λειτουργία ο νέος ηλεκτροφωτισμός στο Κουμπελή

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών ιστών Σε πλήρη λειτουργία...

Συνεχίζεται η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων

Αύριο 18/08, με τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο Αποκορώνου "Ο...

Εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Κρήτης

Πραγματοποιήθηκαν -3.889- έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -1469– παραβάσεις...