Απίστευτη καταδίωξη στο Ναύπλιο – Ο ληστής έπαθε εγκεφαλικό, το θύμα τους κυνηγούσε με τα εσώρουχα

Ο αλλοδαπός δράστης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη.

Απίστευτη καταδίωξη στο Ναύπλιο – Ο ληστής έπαθε εγκεφαλικό, το θύμα τους κυνηγούσε με τα εσώρουχα

Μάρτυρες ενός επεισοδιακού σκηνικού που θύμισε ταινία έγιναν οι κάτοικοι του Ναυπλίου.

Ειδικότερα, έπειτα από ληστεία σε σπίτι το πρωί του Σαββάτου, ένας από τους δράστες έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο δράστες με καταγωγή από το Μαυροβούνιο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ένα διαμέρισμα α’ ορόφου στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο. Αφού εισήλθαν στο χώρο, υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και το γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστική ταινία.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή και έφυγαν από το σπίτι, ωστόσο τα θύματα έβαλαν τις φωνές, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια και ειδοποίησε τις Αρχές.

Παράλληλα, ο γιος της οικογενείας αν και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει -φορώντας μάλιστα μόνο τα εσώρουχά του- ζητώντας από τους περαστικούς να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί έλαβαν αρκετές κλήσεις για την πορεία των δραστών της ληστείας, με αποτέλεσμα να τους καταδιώξουν και να τους εντοπίσουν γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί είδαν τον ένανα από τους δύο δράστες να καταρρέει στο δρόμο και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συνέβη. Έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για να επέμβει.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος δράστης πρόλαβε να πετάξει το όπλο που κρατούσε σε ένα κάδο απορριμμάτων, προτού πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ενώ ο δράστης που υπέστη εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.