Απίστευτη περιπέτεια για ένα πεντάχρονο στο ΠΑΓΝΗ!

Ημερομηνία:

Χρονιάρες μέρες μια οικογένεια από το Ηράκλειο πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια με το πεντάχρονο παιδί τους που χρειάστηκε επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ αλλά που μάταια περίμεναν τον εξειδικευμένο γιατρό.

Όλα άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν το μικρό παιδί είχε ένα έντονο πόνο στο αυτί.
Η οικογένεια (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του Cretalive), θορυβημένη πήρε αγκαλιά το μικρό και πήγαν στο εφημερεύον Νοσοκομείο και πέρασαν την πόρτα των ΤΕΠ. Εκεί τους εξέτασε παιδίατρος όταν το παιδί άρχιζε να βγάζει υγρό από το αυτάκι του.

Αμέσως επικοινώνησαν με την ΩΡΛ κλινική ζητώντας να δει το παιδί ο ωτορινολαρυγγολόγος που εφημέρευε, για να πληροφορηθούν όπως μας καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού πως ο γιατρός βάρδιας είχε ενημερώσει ότι ήταν εκτός νοσοκομείου καθώς «όσους εξέτασε εξέτασε»!

Μπροστά στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν και με τη συμβουλή της παιδιάτρου εγκατέλειψαν το νοσοκομείο οδηγούμενοι λίγες ώρες αργότερα στο Βενιζέλειο όπου το παιδί εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με διάτρηση τυμπάνου (!) παίρνοντας την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Η οικογένεια μάταια ζητεί το όνομα του γιατρού που απουσίαζε ενώ μέσα από την καταγγελία της στο Cretalive ζητά να δημοσιοποιηθεί το θέμα, δηλώνοντας αποφασισμένη να πάει το θέμα ως “το τέλος” γιατί, όπως επισημαίνουν, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης δεν μπορεί να είναι τσιφλίκι κανενός!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ο κόσμος της εργασίας μετασχηματίζεται ραγδαία με...

Συγχαρητήρια από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στον...

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, κατόπιν...

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ο κόσμος της εργασίας μετασχηματίζεται ραγδαία με...

Συγχαρητήρια από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στον...

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, κατόπιν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο πόλεμος των 60 ημερών, ο Τραμπ και το Κογκρέσο – Τι ισχύει και τι θα γίνει

Τι προβλέπει ο νόμος του 1973, ποια εναλλακτικά σενάρια...

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ο κόσμος της εργασίας μετασχηματίζεται ραγδαία με...

Μακρίσια: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο – Φίλοι του τον αποχαιρετούν με λευκά μπαλόνια

Βαρύ πένθος επικρατεί σήμερα στα Μακρίσια, όπου οικογένεια, συγγενείς...