Απόφαση του ΦΣ Εστίας ΠΚ – Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε. Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Ημερομηνία:

Απόφαση του ΦΣ Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης

Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε.

Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Λίγο πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη ακόμα ένα στοιχείο εκθέτει το σχέδιο συγκάλυψης που επιχειρείται από το κράτος, την εταιρεία και την κυβέρνηση. Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από τη σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά.

Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι. Να καταδικαστεί η πολιτική του κέρδους που υπηρετούν το κράτος, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, θυσιάζοντας τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Να φτάσει μέχρι τέλους η αποκάλυψη, να διερευνηθούν τα αίτια της έκρηξης και όσοι ευθύνονται για την απαράδεκτη αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, πριν τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Δυναμώνουμε τον αγώνα απέναντι στις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα και παραμένουν εδώ. Αυτή η πολιτική προετοιμάζει τα “νέα Τέμπη” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιούμε καθημερινά χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες, στα Πανεπιστήμια της χώρας με τα ασανσέρ που πέφτουν, τις ασυντήρητες και υποβαθμισμένες υποδομές, την έλλειψη αντισεισμικών ελέγχων, στους χώρους δουλειάς και αλλού.

Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια συγκάλυψης!

Συμμετέχουμε:

• Στο συλλαλητήριο με τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους, την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 π.μ. έξω από τη Πλ. Δημοτικής Αγοράς.

• 28 Φλεβάρη, ανήμερα του εγκλήματος, σε πρωινό φοιτητικό συλλαλητήριο για τα 2 χρόνια από το έγκλημα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ταξίδι στις γεύσεις του Αρκαλοχωρίου με οδηγό...

Τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής τους, που είναι άμεσα...

Σε εφαρμογή η επιχείρηση αποσυμφόρησης της Κρήτης...

"Όχι" στην κλειστή δομή μεταναστών στο Καστέλι λένε κάτοικοι...

Ηράκλειο:Ταξίδι στις γεύσεις του Αρκαλοχωρίου με οδηγό...

Τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής τους, που είναι άμεσα...

Σε εφαρμογή η επιχείρηση αποσυμφόρησης της Κρήτης...

"Όχι" στην κλειστή δομή μεταναστών στο Καστέλι λένε κάτοικοι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

K. Mητσοτάκης: H Ελλάδα δεν θα επιτρέψει να εδραιωθεί νέα δίοδος παράνομης εισόδου στη χώρα και στην Ευρώπη

Στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφέρθηκε...

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Πώς έγινε – 12 τραυματίες, συνελήφθη ένας 35χρονος

Οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι είναι...

Ηράκλειο:Ταξίδι στις γεύσεις του Αρκαλοχωρίου με οδηγό το «Λογάρι Γεύσεων»

Τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής τους, που είναι άμεσα...