Αποκαρδιωτικές εικόνες στον Δήμο Μαλεβιζίου – Μάστιγα οι διαρροές νερού από βλάβες σε πολλά σημεία

Ημερομηνία:

Στη σκιά της λειψυδρίας, το νερό χάνεται άδικα και σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, με την αγανάκτηση δημοτών να «χτυπά» κόκκινο.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στην οδό Σκλαβοκάμπου στην ευρύτερη περιοχή Γαζίου, όπου το νερό χάνεται στον δρόμο από τον Φλεβάρη.

Συνεργείο θα βρεθεί στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς, μας ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας.

Και στην οδό Ηπείρου, δημότες δυσανασχετούν με τη διαρροή νερού, προχωρώντας σε «μπαλωματικές» λύσεις.

Τα συχνά σπασίματα παλαιών αγωγών σε όλα τα χωριά και ιδιαίτερα στο Γάζι, στην Αμμουδάρα, και στη Ροδιά, προκαλούν «πονοκέφαλο» στη ΔΕΥΑΜ.

Λόγω της υποστελέχωσης, υπάρχει αδυναμία για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα 3 συνεργεία που διαθέτει η δημοτική επιχείρηση.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, δύο εξωτερικά συνεργεία θα ενισχύσουν το έργο της υπηρεσίας καθώς σε καθημερινή βάση καταγράφονται περίπου 8 ζημιές στα παλαιά δίκτυα.

Στόχος της ΔΕΥΑΜ είναι η εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για την αντικατάσταση των δικτύων στο Γάζι, όπως και η εξασφάλιση χρηματοδότησης ώστε η περιοχή να αποκτήσει σύγχρονα υδρευτικά δίκτυα.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ιδρύματος...

Την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων και την ψηφιακή ανθεκτικότητά τους...

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Διαψεύδει τις καταγγελίες για μετακίνηση...

Με Δελτίο Τύπου απαντά το Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο –...

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ιδρύματος...

Την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων και την ψηφιακή ανθεκτικότητά τους...

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Διαψεύδει τις καταγγελίες για μετακίνηση...

Με Δελτίο Τύπου απαντά το Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο –...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ακόμα και η μέτρια ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελεί τον σημαντικότερο περιβαλλοντικό παράγοντα κινδύνου...

ΑΑΔΕ: Καινοτομίες και νέες βελτιώσεις στην εφαρμογή myDATAapp

Τι αλλάζει ενόψει έναρξης της Β’ Φάσης της Ψηφιακής...

Ανακαινίζω: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι αιτήσεις, τα κριτήρια και ο στόχος

Ο συνολικός προϋπολογισμός του νέου προγράμματος «Ανακαινίζω» αναμένεται να...