Αποκριά στον Πειραιά

Ημερομηνία:

Τρελό καρναβαλοπάρτι για παιδιά το Σάββατο στην πλατεία Κοραή και παραδοσιακά Κούλουμα στη Φρεαττύδα με τη Γωγώ Τσαμπά.
Σε ένα τρελό αποκριάτικο καρναβαλοπάρτι, γεμάτο χρώματα, σερπαντίνες, κομφετί και παιδικά χαμόγελα, θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην πλατεία Κοραή.

Ένα γλυκός σοκολατοπόλεμος περιμένει τα παιδιά στο αποκριάτικο πάρτι, που ξεχωριστές νότες θα δίνουν μπαλονάδες, ζογκλερικά- ακροβατικά show και κανόνια με κομφετί!

Φανταχτερές, πολύχρωμες στολές θα γεμίσουν την πλατεία Κοραή, όπου θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός αποκριάτικης στολής.

Τις μοναδικές αποκριάτικες στιγμές τους, μικροί και μεγάλοι θα απαθανατίσουν με το 360ο Carnival Video Booth.

Εκατοντάδες χαρταετοί θα μοιραστούν στα παιδιά της πόλης το Σάββατο, για να πετάξουν και να γεμίζουν χρώματα τον Πειραϊκό ουρανό την Καθαρά Δευτέρα.

Επιπλέον, τα παιδιά με το εργαστήρι «Χρώμα» θα κατασκευάσουν μικρούς χαρταετούς και με το εργαστήρι Ζωγραφικής, αποκριάτικες μάσκες.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάζουν, θα χορέψουν και θα περάσουνε όμορφες στιγμές με DJ που θα τους ξεσηκώσει σε Latin ρυθμούς και με Bubble Show.

Ταυτόχρονα, οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες θα ψυχαγωγηθούν με Face Painting, θα συμμετέχουν ενεργά στο Zumpa Dance Show και στο Zumba Carnival Party και θα απολαύσουν τους ξυλοπόδαρους και τους Ανιματέρ.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Καραγκιόζη: «Οι απόκριες της Βεζυροπούλας».

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου θα συμμετέχει στην αποκριάτικη εκδήλωση.

Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, στις 12:00

Κούλουμα στην παραλία της Φρεαττύδας

Παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά

Η πολύτιμη συμβολή του Ολυμπιακού

Ένα μεγάλο παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά στήνει ο Δήμος Πειραιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην παραλία της Φρεαττύδας με σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και χορό.

Μικροί και μεγάλοι θα χαρούν το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού και τα Κούλουμα δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών θα πλαισιώσει τη γιορτή με αποκριάτικες μελωδίες.

Για μια ακόμη χρονιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα βρίσκεται εκεί για να προσφέρει σαρακοστιανά εδέσματα, την παραδοσιακή λαγάνα, χαλβά και καλό κρασί.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει η Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και το Destination Piraeus του Δήμου Πειραιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Leolia Nautica...

Ζαχαρίας Χνάρης: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού,...

Τουρισμός για όλους 2026 – 2027: Αναρτήθηκαν...

Οσοι υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν κληρώθηκαν στην πρώτη φάση...

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Leolia Nautica...

Ζαχαρίας Χνάρης: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού,...

Τουρισμός για όλους 2026 – 2027: Αναρτήθηκαν...

Οσοι υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν κληρώθηκαν στην πρώτη φάση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026 σε όλη την Κρήτη

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Δήμος Πλατανιά:“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”,

“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του...

Γούρνες: «Πράσινο φως» με όρους για την επένδυση 1.614 κλινών της DIMAND

Με θετική γνωμοδότηση ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για την...

Δήμος Μαλεβιζίου και Κοινότητα Καλεσών τίμησαν τους Καλεσανούς ήρωες

Σε μία σεμνή τελετή, που διοργάνωσαν ο Δήμος Μαλεβιζίου...