Απολύθηκε νοσηλεύτρια επειδή κοινοποίησε στο Facebook αρνητική κριτική για τον Πολάκη

Ημερομηνία:

Την απομάκρυνση νοσηλεύτριας αποφάσισε η ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης», που εδρεύει στον Πειραιά, επειδή κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που επέκρινε τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία Παύλο Πολάκη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια «μοιράστηκε» στο προφίλ της ανάρτηση του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχε γράψει για την επίθεση Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου το εξής: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» Χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λίγες ώρες μετά, η νοσηλεύτρια κλήθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός μέσω Facebook , χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της εργαζόμενης: «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

SKY express: +18,5% στο εξωτερικό το τριήμερο...

Υψηλές πληρότητες και αυξημένη επιβατική κίνηση κατέγραψε η SKY...

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος...

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου...

SKY express: +18,5% στο εξωτερικό το τριήμερο...

Υψηλές πληρότητες και αυξημένη επιβατική κίνηση κατέγραψε η SKY...

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος...

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: 4ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών “260 kmemories Festival”

Από 8-10 Μαΐου στο Ενετικό Λιμάνι. Το Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού...

Η Θεατρική Παράσταση Έργο Δύο Προσώπων του Τενεσί Ουίλιαμς έρχεται στην Κρήτη

ΕΡΓΟ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ του Τενεσί Ουίλιαμς Σκηνοθεσία: Νάνα Παπαδάκη Περιοδεία 2026 σε...

Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων στον Δήμο Βιάννου

Την πορεία υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων και τον προγραμματισμό...

Πέθανε ο Τεντ Τέρνερ, ο ιδρυτής του CNN

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε...