Απολύθηκε νοσηλεύτρια επειδή κοινοποίησε στο Facebook αρνητική κριτική για τον Πολάκη

Ημερομηνία:

Την απομάκρυνση νοσηλεύτριας αποφάσισε η ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης», που εδρεύει στον Πειραιά, επειδή κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που επέκρινε τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία Παύλο Πολάκη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια «μοιράστηκε» στο προφίλ της ανάρτηση του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχε γράψει για την επίθεση Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου το εξής: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» Χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λίγες ώρες μετά, η νοσηλεύτρια κλήθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός μέσω Facebook , χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της εργαζόμενης: «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει...

Εκτάκτως στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Tim de Craene: Γιατί απέσυρα τη δημοπρασία...

Ο Tim de Craene εξήγησε τους λόγους που διέκοψε...

Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει...

Εκτάκτως στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Tim de Craene: Γιατί απέσυρα τη δημοπρασία...

Ο Tim de Craene εξήγησε τους λόγους που διέκοψε...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεσαρά: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 26χρονος για το αιματηρό επεισόδιο με τα όπλα και τις μαγκούρες

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος ο νεαρός που φέρεται ως πρωταγωνιστής...

Δήμος Πλατανιά:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε , το 2ο Καρναβάλι των Συλλόγων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε , το 2ο Καρναβάλι των...

Χανιά:Ανακοίνωση του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» για την απώλεια της Άννας Μπενάκη-Ψαρούδα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ...