Η αποστολή του Άρη για Λεωφόρο

Ημερομηνία:

Χωρίς τον Φαμπιάνο θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (28/2) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ακόμα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σαβέιρο και ο Πάρδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Βέλεθ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου, ενώ επέστρεψε και ο Μοντόγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/02), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Saverio (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Pardo (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Doukoure, Rupp, Matarrita, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός».

Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τη Διδασκαλική...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των εκπαιδευτικών Με τον...

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τη Διδασκαλική...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των εκπαιδευτικών Με τον...

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Live Blog: Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μασσαλία για μια ευρωπαϊκή βραδιά...

Δεν αρκεί μόνο η θέληση… Πώς θα κόψετε το κάπνισμα οριστικά

Μιλάει στην «Π» και στο patris.gr, η διευθύντρια ΕΣΥ...

Όσα μπορεί να μας διδάξει η αποτυχία

Μας αρέσει ή όχι η αποτυχία είναι κομμάτι της...