Απόστολος Λύτρας: Οι επιτυχίες, η χλιδάτη ζωή, τα χρέη και το απλήρωτο προσωπικό

Τηλεοπτικές συνεντεύξεις, μεγάλα σκάφη, πανάκριβα ταξίδια, υπερπολυτελή αυτοκίνητα, δύο γάμοι και τρία παιδιά για τον Απόστολο Λύτρα, που κατέληξε στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Απόστολος Λύτρας: Οι επιτυχίες, η χλιδάτη ζωή, τα χρέη και το απλήρωτο προσωπικό

Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Επαγγελματικές επιτυχίες, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, σκάφη, ακριβά ταξίδια και υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Αυτή ήταν μόνο η μία πλευρά του νομίσματος που έκρυβε καλά την άλλη, καθώς τα χρέη, οι πλειστηριασμοί, το απλήρωτο προσωπικό και οι κακουργηματικές πράξεις του γνωστού ποινικολόγου, με τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, έφεραν τον Απόστολο Λύτρα από το ζενίθ στο ναδίρ.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος φέρεται να είχε χρέη τα τελευταία 15 χρόνια.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα του στο Πάτημα Χαλανδρίου. Αυτή που φιλοξενείται σε ένα οικόπεδο 410 τ.μ. Το 2006, ο Απόστολος Λύτρας, με εγγυητές τους γονείς του, φέρεται να παίρνει τραπεζικό δάνειο ύψους 360.000 ευρώ, διάρκειας 48 μηνών.

Μετά από μια πενταετία σταμάτησε να αποπληρώνει το δάνειο και η τράπεζα το 2011 βγάζει την πρώτη διαταγή πληρωμής. Στο συγκεκριμένο ακίνητο διέμενε με την οικογένειά του, την πρώην γυναίκα του και της δύο κόρες τους. Τρία χρόνια μετά θα χωρίσει – με την πρώην σύζυγό του να στέκεται φανατικά στο πλευρό του – και θα παντρευτεί την 37χρονη δικηγόρο Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Τα χρέη και η πρώτη δήλωση μέσα από τις φυλακές

Μηνύματα από την περιβόητη συνομιλία στο viber  θα φέρουν στο φως πως ο Απόστολος Λύτρας είχε μετρητά στο σπίτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έβαζαν «φρένο» στον πλειστηριασμό. Το «κάστρο» της αυτοκρατορίας Λύτρα φαίνεται πως έχει χτιστεί στην άμμο και έτσι η πτώση ξεκίνησε.

«Ουδέποτε η σύζυγός μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει, γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά», λέει ο Λύτρας

Η ενήλικη κόρη του θα προσπαθήσει εκείνη να σώσει το σπίτι στο Χαλάνδρι και θα επικοινωνήσει με Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό γραφείων του, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά, είναι προγραμματισμένο να βγουν στο «σφυρί» στις 20 Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τις 74.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος, με σημερινή (22/6) ανακοίνωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, θα ζητήσει για ακόμη μια φορά συγγνώμη και θα πει πως τα χρέη του δεν έχουν καμία σχέση με την νυν σύζυγό του.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγός μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγός μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει, γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε, όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Διαζύγιο θα ζητήσει η Πολυζωπούλου

Πέρα από τα ακίνητα, που κινδυνεύει να χάσει, οι καθυστερήσεις πληρωμών στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί με την σύζυγό του, έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όριά τους. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ότι η ιστοσελίδα του γραφείου του στην οδό Σκουφά έχει «κατέβει».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να έχει στο όνομά της εκτός από την πολυτελή μονοκατοικία στον Γέρακα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού, κάποιοι από τους οποίους συνδέονται με τη δικηγορική εταιρεία.

Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι πλέον η 37χρονη δικηγόρος φέρεται να άλλαξε τους κωδικούς στο e-banking, έχοντας στην ουσία μόνο η ίδια πρόσβαση στα χρήματα που διέθεταν από κοινού.

Σκοπεύει, δε, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.