Αρνηση της ΕΟΚ για το όνομα «Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή ομάδα» – «Απόφαση εκδίκησης», φωνάζουν οι Πειραιώτες

Για «απόφαση εκδίκησης» κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό μετά την άρνηση της ΕΟΚ, εννοείται ότι… βράζουν με την ομοσπονδία, να δεχθεί το νέο όνομα της ομάδας που λάβει μέρος στην Α2 Κατηγορία μπάσκετ. Μετά τον περσινό υποβιβασμό του από την Basket League στην Α2 η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είχε κάνει γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί με αυτό το όνομα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό και το όνομα με το οποίο θα αγωνιζόταν ο πειραϊκός σύλλογος στην Α2 για την σεζόν 2019-2020, ήτοι το «Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή ομάδα».

Όμως η ΕΟΚ αρνήθηκε στους «ερυθρολεύκους» την μετονομασία αυτή και όπως ενημέρωσαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός η ομάδα του Πειραιά θα αναγράφεται κανονικά ως Ολυμπιακός τόσο στις διοργανώσεις της όσο και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί.

Αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού καθώς όπως αναφέρουν έχουν ακολουθήσει πιστά το γράμμα του νόμου προκειμένου να είναι απολύτως καλυμμένοι και θα τραβήξουν αν χρειαστεί στα άκρα την υπόθεση.

Μάλιστα κάνουν λόγο για πραξικόπημα και ότι στην ΕΟΚ κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ενδιαφέρονται για τους νόμους και την τήρησή τους, καθώς όπως αναφέρουν ουδείς τους ελέγχει.

«Κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», λένε χαρακτηριστικά στον Πειραιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.