Άρθρο του Ρωμανού Αναστασιάδη:Το Ρωσικό Κράτος-Τρομοκράτης απειλεί την Ελλάδα

Το Ρωσικό Κράτος-Τρομοκράτης απειλεί την Ελλάδα σε συνεργασία με τους εν Ελλάδι “πεμπτοφαλαγγίτες” του Πουτινοναζισμού!

Σημαντικό και συνάμα ανησυχητικό.

Και ελπίζω να έχουν γνώση οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Διότι οι Ρώσοι Τρομοκράτες συμπεριφέρονται σαν να έχουν δικαίωμα να διεξάγουν απευθείας έρευνες και να “οδηγήσουν στη δικαιοσύνη” πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα, ενδεχομένως Έλληνες υπηκόους, χωρίς καμία αναφορά σε συνεργασία και συνδρομή των αρμόδιων ελληνικών αρχών, όπως επιβάλλεται από τις αρχές του διεθνούς δικαίου και του κράτους δικαίου.

Ο τρόπος μάλιστα που παρουσιάζεται το θέμα από τους Ρώσους παραπέμπει ευθέως σε λειτουργία κατασκόπων που θα αναζητήσουν και θα “συλλάβουν” πολίτες σε έδαφος μιας άλλης χώρας εν αγνοία της χώρας αυτής.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που υπάγεται στον Πούτιν, αναφέρονται λοιπόν τα εξής:

“Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ανακριτικής Επιτροπής έδωσε εντολή να διερευνηθούν οι συνθήκες της επίθεσης σε Ρώσους κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας έδωσε εντολή να διερευνηθούν οι συνθήκες της επίθεσης σε Ρώσους κατά τη διάρκεια μιας μηχανοκίνητης πορείας για υποστήριξη της Ρωσίας και του ρωσόφωνου πληθυσμού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα, μια ομάδα ατόμων με ουκρανικές σημαίες επιτέθηκε σε συμμετέχοντες σε μια μηχανοκίνητη πορεία για την υποστήριξη της Ρωσίας και του ρωσόφωνου πληθυσμού. Μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση ήταν Ρώσοι, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, από τον οποίο οι δράστες έσκισαν τη ρωσική σημαία και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Ζημιές υπέστησαν και τα οχήματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, η έρευνα θα καταγράψει αυτά τα γεγονότα και, σε συνεργασία με το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, θα συνεχίσει να εντοπίζει όσους εμπλέκονται σε αυτό προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.” (Πηγή: https://sledcom.ru/news/item/1670209/)https://sledcom.ru/news/item/1670209/

Τα σχόλια είναι κλειστά.