Αστυνομικοί Ηρακλείου: Ζητούν ενίσχυση των υπηρεσιών αστυνόμευσης ενόψει Καλοκαιριού

Αστυνομικοί Ηρακλείου: Ζητούν ενίσχυση των υπηρεσιών αστυνόμευσης ενόψει Καλοκαιριού

΄Την ενίσχυση Υπηρεσιών Αστυνόμευσης Αεροδρομίων Χώρας και Αστυνομικών Υπηρεσιών σε περιοχές αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος΄ ζητούν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου με επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση είδαμε την ανταπόκριση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μετά και από το ανωτέρω (α) σχετικό έγγραφο μας, όπου αιτηθήκαμε την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας, που εμφανίζουν αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, παρά την απογοήτευση που λάβαμε κατά την ανακοίνωση των Τακτικών μεταθέσεων Έτους 2024 τις προηγούμενες ημέρες προ του ανωτέρω έγγραφου μας. Με τις ανωτέρω (β) και (γ) σχετικές διατάξατε την ενίσχυση Υπηρεσιών με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον μεταξύ αυτών και των Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και Χερσονήσου (ενώ δε συμπεριλάβατε το Α.Τ. Μαλεβιζίου που επίσης παρουσιάζει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον και που σας αναλύσαμε με λεπτομερή στοιχεία με το (α) σχετικό έγγραφο μας), με εναρξη του χρονικού διαστήματος των μετακινήσεων την 20-03-2024.

Παρόλο που μεσολάβησε αρκετό χρονικό διάστημα από την έκδοση των ανωτέρω (β) και (γ) σχετικών μέχρι και σήμερα 26-03-2024, δεν έχει εκδοθεί διαταγή ενίσχυσης με τους επιθυμούντες Αστυνομικούς ανά την Χώρα που υπέβαλλαν αιτήσεις μετακίνησης ή απόσπασης προς τις ανωτέρω Υπηρεσίες; της Διέυθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Από την Δ.Α. Ηρακλείου έχουν εκδοθεί ήδη δύο (2) ονομαστικές διαταγές ενίσχυσης του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, με όκτω (8) Αστυνομικούς από νευραλγικές και ήδη υποστελεχωμένες Υπηρεσίες της οικείας Δ.Α., με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν αργανικά όσο και για την υπηρεσιακή και προσωπική γαλήνη των συναδέλφων μας,

Αξιότιμοί κ.κ. Υπουργέ και Αρχηγέ

Η Τουριστική περίοδος στο Νομό μας, έχει αρχίσει από το πρώτο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός με καθημερινά αυξανόμενους ρυθμούς, ενώ οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά είναι αρκετά ευοίωνες για τον τουρισμό στο Νησί μας. Προκειμένου να μην βρεθούμε άπαντες προ τετελεσμένων γεγονότων ένεκα της ελλειπούς αστυνόμευσης τόσο κατα τις αφιξαναχωρήσεις των τουριστών επισκεπτών, όσο και κατά την παραμονή τους στο Νησί μας και για να διαφυλάξουμε το αγαθό αυτό που προσφέρει τα προς το ζήν στους συμπολίτες μας αλλά και στην οικονομία της Χώρας μας γενικότερα, παρακαλούμε και αιτούμαστε την α μ ε σ η έκδοση ονομαστικής διαταγής για την ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών της Δ.Α. Ηρακλείου, με Αστυνομικούς που εκδήλωσαν επιθυμία είτε αδαπάνως είτε με δαπάνες δημοσίου.

Δηλώνουμε δε ότι θα σταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε μετακίνηση συναδέλφου μας που θα πραγματοποιηθεί από Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου, προς τις ανωτέρω Υπηρεσίες, χωρίς την αίτηση του συναδέλφου μας, σε περίπτωση καταστρατήγησης του Π.Δ. 100/2003.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΊΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.