Αθλητικός αγώνας Run for autism Rethymno 2024 Μια δράση που οδηγεί από τον αθλητισμό στη συμπερίληψη με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογός γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου για 3η συνεχόμενη χρονιά οργανώνει το μήνα ευαισθητοποίησής για τον Αυτισμό. Η δράση ονομάζεται «THINK BLUE – Το μπλε του αυτισμού στο Ρέθυμνο». Όλος ο μήνας είναι γεμάτος δράσεις ευαισθητοποίησης , συνεργασιών και συμμετοχής στην κοινότητα των ατόμων με αυτισμό και νοητικές αναπηρίες ανοιχτές στην κοινωνία. Οι δράσεις του THINK BLUE έχουν την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Αθλητικός αγώνας Run for autism Rethymno
Σημαντική δράση για το φορέα αλλά και το Ρέθυμνο του αθλητισμού και της συμπερίληψης είναι ο αγώνας Run For Autism Rethymno 2024. Προετοιμάζεται ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με 3 αθλητικές διαδρομές (10.000μ – 5.000μ – 2.000 μ) αλλά και μία κοινωνική περιπατητική διαδρομή για όλες τις ηλικίες , από 1 ως 101 ετών, για τη χαρά της άθλησης και της συμμετοχής.
Η αθλητική δράση Run For Autism Rethymno 2024 προσφέρει μαζί με την αγωνιστική συμμετοχή και μια μοναδική κοινωνική διάσταση για την κοινωνία της ένταξης και της συμμετοχής μια και!
Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ανήκει σε όλους!
Παρατίθενται παρακάτω η προκήρυξη του αγώνα και οι λεπτομέρειες για τη δυνατότητα συμμετοχής

Οι αγώνες
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου οργανώνει στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, το πρωί της Κυριακής 07 Απριλίου 2024, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, 4 αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές και παιδιά.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 07 Απριλίου 2024, Ώρα: 10.15 πμ
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΡΕΘΥΜΝΟ
3. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: αθλητές, γενικός πληθυσμός

Οι συμμετέχοντες των αγώνων Δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ θα πρέπει να είναι γεννημένοι το έτος 2005 και μεγαλύτεροι.
Η διαδρομή των 2.000 μέτρων θα είναι αποκλειστικά για παιδιά γυμνασίων και λυκείων, 12-18 χρονών.
Στη διαδρομή των 1.000 μ. όλοι μπορούν να συμμετέχουν αρκεί να υπάρχει γονική συναίνεση ή συνοδεία για τα ανήλικα άτομα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αμαρίου:Επίσημη υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Λάμπης,...

Επίσημη υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο:Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ...

Δήμος Αμαρίου:Επίσημη υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Λάμπης,...

Επίσημη υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο:Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Μέχρι τις 15 Ιουνίου η δήλωση για τον καθαρισμό των οικοπέδων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Στην πλατφόρμα https://akatharista.apps.gov.gr/ Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας & Δημοτικής...

Χανιά:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «10ου Μαραθώνιου Κρήτης»

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η ισχύς...