Αττική Οδός: Super car αξίας 3,2 εκατ. ευρώ έγινε στάχτη

Αττική Οδός: Super car αξίας 3,2 εκατ. ευρώ έγινε στάχτη

Τρομάζουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στην Αττική οδό. Supercar έγινε παρανάλωμα του πυρός στην μέση του δρόμου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, τρομάζοντας τους διερχόμενους οδηγούς.

Αυτοκίνητο γίνεται παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό. Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Ένα super car έχει τυλιχθεί στις φλόγες και «λιώνει» σαν κερί.

Πρόκειται για ένα σουηδικό υπεραυτοκίνητο Koenigsegg Jesko, αξίας άνω των 3 εκατ. ευρώ. Ο μεγιστάνας Ισπανός οδηγός της φλεγόμενης Jesko και η συνοδηγός του έχουν καταφέρει να βγουν εγκαίρως από το μυθικό όχημα.

«Ένας κίνδυνος σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι ότι επειδή είναι χαμηλά και είναι δύσκολο να μπεις και να βγεις αν ο οδηγός κι ο συνοδηγός δεν καταλάβουν εγκαίρως τον κίνδυνο, μπορεί να παγιδευτούν. Ευτυχώς οι άνθρωποι εδώ κατάλαβαν αμέσως τι συμβαίνει, άνοιξαν τις πόρτες και πρόλαβαν να βγουν και μετά κάηκε ολοσχερώς. Δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί, αυτή η φωτιά αν δεν προλάβεις να τη σβήσεις στο πρώτο λεπτό μετά οδηγεί σε ολική καταστροφή», είπε ο μηχανολόγος Κώστας Λακαφώσης

Το πανάκριβο αυτοκίνητο είχε τραβήξει λίγες ώρες νωρίτερα όλα τα βλέμματα παραταγμένο ανάμεσα σε 70 super cars στο Ζάππειο, όπου ήταν φέτος η αφετηρία για τη διοργάνωση του 6to6 Motor Europe Tour.

Ο Ισπανός κάτοχος της Jesko, ο οποίος ζει στα ΗΑΕ, πρόσθεσε αρχές τους έτους το αυτοκίνητο στη συλλογή του και σε διάφορα μέρη του οχήματος είχε τοποθετηθεί χρυσός 24 καρατίων, εκτοξεύοντας την τιμή στα ύψη. Κι όμως, είναι το ίδιο αυτοκίνητο που μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε στάχτη.

Κάθε χρόνο υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα με τους εκατομμυριούχος κατόχους τους οργώνουν την Ευρώπη με διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικούς προορισμούς.

Άγνωστη παραμένει η αιτία από την οποία εκδηλώθηκε η φωτιά και έκαψε ολοσχερώς το πανάκριβο αυτοκίνητο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.