Αξέχαστη πτήση: Κρητικός έκανε πρόταση γάμου στον «αέρα» με μαντινάδες

Ο Δημήτρης και η Κλειώ δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ αυτή την πτήση.
Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ο επιβάτης μιας πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς το Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας άνδρας πήρε το μικρόφωνο της αεροσυνοδού στο χέρι του και στάθηκε μπροστά στην αγαπημένη του, στην οποία απηύθυνε μια μαντινάδα που της ζητούσε να γίνει γυναίκα του.

Η πρόταση γάμου που έγινε καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Έγινε στην πτήση από Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου. Η μέλλουσα νύφη άκουσε συγκινημένη την μαντινάδα που είχε γράψει ο αγαπημένος της και είπε το μεγάλο «ναι». Με το ζευγάρι που ζει στην Κρήτη, να ετοιμάζεται πλέον για την πιο ξεχωριστή μέρα της κοινής τους ζωής.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου
Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Δημήτρης πήρε το μικρόφωνο στο χέρι του και στάθηκε μπροστά στην αγαπημένη του. Βαθιά συγκινημένος απηύθυνε στη μέλλουσα σύζυγό του τις μαντινάδες που είχε ετοιμάσει για την περίσταση.

«Μαζί σου αποφάσισα το μέλλον μου να ζήσω, γι’ αυτό και να με παντρευτείς, Κλειώ, θα σου ζητήσω» ανέφερε με τους επιβάτες να κοιτούν και κάποιοι να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ιδιαίτερη αυτή πρόταση γάμου στον αέρα, στη διάρκεια της πτήσης προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης στη μέλλουσα νύφη αλλά και τον ενθουσιασμό των επιβατών και του πληρώματος που καταχειροκρότησαν το νεαρό ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.