Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα… καλοπεράσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για αυτούς δεν θα είναι η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι για όλους αυτό ακριβώς που περιμένουν.

Στις 13 Φεβρουαρίου του 2024, ο Άρης συναντά την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο με αποτέλεσμα εντάσεις, διαφωνίες και νευρικότητα να κυριαρχούν – κυρίως στα ωροσκόπια των παρακάτω ζωδίων.

Ταύρος

H σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σας, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται πολύ και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απαιτείται ψυχραιμία και υπομονή για να τα βγάλετε πέρα, καθώς μέχρι τις 22 του μήνα οι ασυνεννοησίες θα είναι πολλές.

Λέων

Και πάλι παίζετε παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας. Αυτή σας η ανάγκη να είστε διαρκώς στο επίκεντρο, έχει λίγο κουράσει. Σε συνδυασμό με την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα οι εντάσεις είναι πολλές και τα νεύρα χτυπούν κόκκινο. Το ερωτικό κλίμα πάει περίπατο και οι χειριστικές συμπεριφορές που υιοθετείτε δεν βοηθούν.

Υδροχόος

Εντάσεις, νεύρα, παράπονα και, ίσως, παράνομες σχέσεις: Τίποτα αυτή την ημέρα δεν είναι θετικό για εσάς. Προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και αυτό δεν είναι καλό. Εξοπλιστείτε με υπομονή για να μην χάσετε και αυτά που έχετε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.