Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβριο

Ημερομηνία:

Για κάποιους του ζωδιακού κύκλου αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος και θα πρέπει να προσέξουν πώς θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους χωρίς να χάσουν τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από δυο χωριά…

Δεν είναι μόνο το ότι ο Άρης θα κατσικωθεί στον 4ο οίκο σου όλο τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας καταστάσεις απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, είναι και η Πανσέληνος στις 14, στους Ιχθύς, που όσο να πεις ένα μπάχαλο στη δουλειά σου θα υπάρξει.

Επειδή το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους αλλά και συναδέλφους ή έναν ανώτερό σου στη δουλειά και να προκληθούν παρεξηγήσεις, λάθη και τσακωμοί είναι το πιο πιθανό, ό,τι καλό γίνει τον συγκεκριμένο μήνα, θα έχει μικρή επίδραση πάνω σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Reality check

Ω ναι! Η πραγματικότητα σου χτυπά την πόρτα και εσύ δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές ούτε να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν.

Όσο πιο γρήγορα συμμαζέψεις το μυαλό σου, αφήσεις το ροζ συννεφάκι σου και αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκες, τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν οι προστριβές κι οι τσακωμοί με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου.

Το 1+1 κάνουν 2 θα τεθεί πιο έντονα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 14 κι εκεί θα αναγκαστείς να εκφράσεις απόψεις και συναισθήματα και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, όσο κι αν προσπαθήσεις να… ανακατέψεις τη σούπα και να βγεις λάδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμμαζέψου, μας βλέπουν…

Το τι βλέπεις και τι πραγματικά είναι στα επαγγελματικά σου μάλλον είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Κι αν με το Δία στο ζώδιό σου είσαι πιο χύμα και ασυμμάζευτος, ο Άρης στην Παρθένο θα βρει τρόπο να σε τιθασεύσει και να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού αστειάκια και πασαλείμματα στη δουλειά, θα σε φέρουν ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και διενέξεων με τους ανωτέρους σου.

Οπότε, για σένα νοιάσου και… μάζεψου για να μην αρχίσουν τα γυμνάσια! Μια ανακατωσούρα, μια περίεργη κατάσταση θα προκληθεί και στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον με την Πανσέληνο στις 14 κάτι που μάλλον θα σε κάνει να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

Πηγή: astrology.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανείπωτη τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 50 νεκροί...

Η τραγωδία σημειώθηκε όταν τρένα της Renfe AVE και...

Γαλλία: Νεκρός διαδηλωτής στο Παρίσι – Ακρωτηριάστηκε...

Πυρπολήθηκε το δημαρχείο της Λιμόζ, λεηλατήθηκαν καταστήματα και σημειώθηκαν...

Ανείπωτη τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 50 νεκροί...

Η τραγωδία σημειώθηκε όταν τρένα της Renfe AVE και...

Γαλλία: Νεκρός διαδηλωτής στο Παρίσι – Ακρωτηριάστηκε...

Πυρπολήθηκε το δημαρχείο της Λιμόζ, λεηλατήθηκαν καταστήματα και σημειώθηκαν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...