Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στα έργα ασφαλτοστρώσεων Παλιάς Εθνικής Οδού

Επίσκεψη στα έργα αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου στην Παλιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου, που εκτελούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Ο κ. Καλογερής συνοδευόταν από την Γενική Διευθύντρια Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Δοξάκη, τον επιβλέποντα μηχανικό του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης κ. Ανδρέα Φανουράκη, και τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριο Κουμάκη.

Οι εν λόγω εργασίες γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Π.Ε.Ο. ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ» όπου προβλέπεται η βελτίωση του δρόμου ξεκινώντας από την διασταύρωση προς Χρυσή Ακτή και φτάνοντας έως το Καλαμάκι, με το πρώτο τμήμα που τώρα ολοκληρώνεται να φτάνει έως τη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (800 μέτρα περίπου).

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε την πρόοδο του έργου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα κατασκευής αλλά και την ταχύτητα υλοποίησής του εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου θα εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης στην Παλιά Εθνική Οδό Χανίων Κισάμου και στο τμήμα Κολένι – Κίσαμος, για το οποίο επίσης δόθηκαν οδηγίες για την άμεση έναρξη εργασιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.