Αυτοψία Παπαδογιάννη στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Χανίων

Ημερομηνία:

Αυτοψία Παπαδογιάννη στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας – Ενδιαφέρον για την Γ’ Πτέρυγα…

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας [πρώην Χρονίων Παθήσεων], πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 15/11/2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο φορέων, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, σε ολόκληρη την Κρήτη, το κλιμάκιο του Ο.Α.Κ., ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Χανίων, κι ενημερώθηκε από την Διοίκηση και τους εργαζόμενους, για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις επιβεβλημένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Έμφαση αυτή την φορά, δόθηκε στην Γ’ πτέρυγα του κτηρίου, η οποία παραμένει κλειστή, καθώς βρίσκονται σε ημιτελή φάση, εργασίες εξωραϊσμού της, οι οποίες ωστόσο έχουν διακοπεί και αναζητείται τρόπος, επανεκκίνησης τους, κάτι για το οποίο ζητήθηκε η συνδρομή των υπηρεσιών του Ο.Α.Κ., προκειμένου να εκπονηθούν οι σχετικές μελέτες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Κέντρου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κουκλάκης, η Διευθύντρια του Παραρτήματος Χανίων, κ. Μαριάννα Κορωνιωτάκη, η Υπεύθυνη του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης & Επαγγελματικής Ένταξης, κ. Έφη Σπυριδάκη καθώς και ο κ. Χρήστος Ποντικάκης, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων και Μέλος του Δ.Σ.. Τον κ. Παπαδογιάννη, συνόδεψαν συνεργάτες του «Οργανισμού».

«Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θ’ ακολουθήσει μια ακόμη αυτοψία, τεχνικού κλιμακίου του Ο.Α.Κ. στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να γίνει μια λεπτομερής καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των πραγματικών αναγκών. Ο «Οργανισμός» έχει την θέληση αλλά και την εμπειρία , για να συνδράμει μέσα από τις υπηρεσίες του, ώστε να γίνουν οι σχετικές μελέτες, η οικονομική πρόβλεψη της παρέμβασης και στην συνέχεια, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, ν’ αναζητηθεί το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου, κ. Κουκλάκης, ευχαρίστησε τον κ. Παπαδογιάννη και τους συνεργάτες του, «για την προθυμία και την ουσιαστική στήριξη του Ο.Α.Κ. στο έργο τόσο του Παραρτήματος Χανίων, όσο και του Κέντρου συνολικά στην Κρήτη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για τα...

Υπογράφηκε η μελέτη για το νέο σχολικό συγκρότημα στη...

Χανιά:Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη για Κτηματολόγιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής απέστειλε επιστολή στον Υπουργό...

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για τα...

Υπογράφηκε η μελέτη για το νέο σχολικό συγκρότημα στη...

Χανιά:Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη για Κτηματολόγιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής απέστειλε επιστολή στον Υπουργό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ΙΤΕ για την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων

Το Μνημόνιο επισφραγίζει τη συνεργασία που ξεκίνησε ήδη ανάμεσα...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη το 2026

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...

Έρωτας με την πρώτη ματιά: Μύθος ή βιολογία;

Οι άνδρες ή οι γυναίκες ερωτεύονται πιο γρήγορα; Τι...

Στ’ Ανώγεια τα Ελληνικά και Κυπριακά Γεωπάρκα της UNΕSCO

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη το 6ο Συνέδριο. Στ’ Ανώγεια ξεκινά αύριο...