Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά

Ημερομηνία:

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς – Αποφυλακίστηκε υπό όρους και η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει – Εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά που παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο του συμβάντος πάτησε και δεύτερη φορά την άτυχη 21χρονη, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του την νεαρή σοβαρότατα τραυματισμένη.

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί ο οδηγός του σκούρου οχήματος. Οι έρευνες έφεραν άμεσα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr,https://www.thestival.gr/ η Αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αποφυλακίστηκε υπό όρους. Η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει. Εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Έλληνας παραβατικός ο ιδιοκτήτης του οχήματος

Ο 30χρονος Αλβανός εγκατέλειψε το όχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το ατύχημα. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης έδειξε τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Πρόκειται για έναν Έλληνα 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ακόμη δεν έχει παρέλθει η διάρκεια του αυτοφώρου, καθώς η παράσυρση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα που βρέθηκε χθες στην Περιφερειακή οδό, στην έξοδο προς Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν, προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό. Στο στόχαστρό τους έχει μπει και η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεγαλείο ψυχής στην Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια έπεσε...

Μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καταγράφηκε στα Χανιά,...

Χανιά:Συναυλία από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής...

Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Κισσάμου διοργανώνουν συναυλία...

Μεγαλείο ψυχής στην Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια έπεσε...

Μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καταγράφηκε στα Χανιά,...

Χανιά:Συναυλία από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής...

Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Κισσάμου διοργανώνουν συναυλία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κτηματογράφηση: Στον… αέρα και σε κίνδυνο περιουσίες στην Κρήτη – Στην Αθήνα οι δικηγόροι

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου. Τον κίνδυνο...

«Οδύσσεια» : Πάνω από 80.000 εισιτήρια στο πρώτο διήμερο προβολών

Η μεγάλη προσέλευση δεν περιορίστηκε στα multiplex, αλλά αποτυπώθηκε...

Ελληνικό διαβατήριο: Τι αλλάζει με την ένταξή του στο Gov.gr Wallet

Το ελληνικό διαβατήριο ενσωματώνεται στο Gov.gr Wallet, δίνοντας στους...