Χαλκίδα: Απίστευτη καταγγελία – Είπαν σε νεφροπαθή με κοροναϊό να πάρει ταξί για να κάνει αιμοκάθαρση στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Οι τραγικές ελλείψεις στο Σύστημα Υγείας, αναδεικνύονται από το περιστατικό που έρχεται στη δημοσιότητα, και αφορά στην περιπέτεια ενός ηλικιωμένου νεφροπαθή, από τη Χαλκίδα που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κόρη του στο evima.gr, ο 78χρονος πατέρας της πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αιμοκάθαρση σε ιδιωτικό κέντρο στη Γλύφα Χαλκίδας, καθώς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

«Απευθυνθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, κάναμε εξετάσεις και μας είπαν πως δεν μπορεί να κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα.

Αντιθέτως μας είπαν να πάρουμε ταξί και να πάει ο πατέρας μου σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Και εγώ ρωτώ… Δεν είναι είναι επικίνδυνο να γίνει διασπορά του ιού από τον πατέρα μου ο οποίος νοσεί με κορονοϊό; Δεν είναι ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο 78 ετών να ταλαιπωρείται για να κάνει αιμοκάθαρση; Ζητώ επίσημες εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του 78χρονου νεφροπαθή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Πανήγυρις των Αγίων Δέκα Μαρτύρων στο...

23 Δεκεμβρίου 2025 Το πρωί της Τρίτης, 23ης Δεκεμβρίου 2025,...

«Χριστούγεννα στην Πόλη 2025»: Οι εκδηλώσεις την...

Συναυλίες με τον Μάνο Παπαδάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη στην Πύλη...

Η Πανήγυρις των Αγίων Δέκα Μαρτύρων στο...

23 Δεκεμβρίου 2025 Το πρωί της Τρίτης, 23ης Δεκεμβρίου 2025,...

«Χριστούγεννα στην Πόλη 2025»: Οι εκδηλώσεις την...

Συναυλίες με τον Μάνο Παπαδάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη στην Πύλη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έτσι θα διώξετε το άγχος και την πίεση για τέλειες Χριστουγεννιάτικες μέρες..

7 εύκολοι τρόποι να το πετύχετε. Στο σπίτι μας, η...

«Δεν θέλω να χαλάσω τα Χριστούγεννα κανενός»: Η πραγματικότητα για τη θλίψη στις γιορτές

Τα τελευταία χρόνια, φορείς και οργανώσεις επισημαίνουν την ανάγκη...