Χαλκίδα: Απίστευτη καταγγελία – Είπαν σε νεφροπαθή με κοροναϊό να πάρει ταξί για να κάνει αιμοκάθαρση στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Οι τραγικές ελλείψεις στο Σύστημα Υγείας, αναδεικνύονται από το περιστατικό που έρχεται στη δημοσιότητα, και αφορά στην περιπέτεια ενός ηλικιωμένου νεφροπαθή, από τη Χαλκίδα που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κόρη του στο evima.gr, ο 78χρονος πατέρας της πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει αιμοκάθαρση σε ιδιωτικό κέντρο στη Γλύφα Χαλκίδας, καθώς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

«Απευθυνθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, κάναμε εξετάσεις και μας είπαν πως δεν μπορεί να κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα.

Αντιθέτως μας είπαν να πάρουμε ταξί και να πάει ο πατέρας μου σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Και εγώ ρωτώ… Δεν είναι είναι επικίνδυνο να γίνει διασπορά του ιού από τον πατέρα μου ο οποίος νοσεί με κορονοϊό; Δεν είναι ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο 78 ετών να ταλαιπωρείται για να κάνει αιμοκάθαρση; Ζητώ επίσημες εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του 78χρονου νεφροπαθή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Άνοιξε για μια ακόμα χρονιά την «Πασχαλινή...

Για μία ακόμα χρονιά ο Δήμος Χερσονήσου άνοιξε την...

Υπερτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 50.000 ευρώ...

Ραντεβού με την τύχη είχε ένας κάτοικος Πάτρας, καθώς...

Ηράκλειο:Άνοιξε για μια ακόμα χρονιά την «Πασχαλινή...

Για μία ακόμα χρονιά ο Δήμος Χερσονήσου άνοιξε την...

Υπερτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 50.000 ευρώ...

Ραντεβού με την τύχη είχε ένας κάτοικος Πάτρας, καθώς...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένας στους δέκα άνω των 16 έχει πρόβλημα συγκέντρωσης – Με χρόνια πάθηση 1 στους 4 ενήλικες

Οι συνθήκες ζωής ευνοούν την εδραίωση βλαβερών συνηθειών, προκαλώντας...

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στο χωριό – Κάμψη στον εσωτερικό τουρισμό το Πάσχα

Χάνεται η μεσαία τάξη και από το Πασχαλινό τριήμερο....