“Χαμόγελο του Παιδιού”: Αmber alert για την 18χρονη μητέρα

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Αmber alert για την 18χρονη μητέρα

Για την εξαφάνιση μίας 18χρονης κοπέλας από την Αλβανία , η οποία μένει μόνιμα στο Ασήμι του νομού Ηρακλείου και η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή έχει σημάνει συναγερμός ενώ για τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σιπράνζα Μουσταφά στις 3/11/2019 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, που έλαβε σήμερα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο του Παιδιού:

“Στις 27/10/2019 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, Κρήτης, η Σιπράνζα Μ., 18 ετών”, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η Σιπράνζα Μ. έχει ύψος 1.55 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μικρό σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

Η κοπέλα μάλιστα είναι μητέρα ενός παιδιού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.