Χαμός στο ΟΑΚΑ με την έκρηξη οργής των οπαδών της ΑΕΚ

Χαμός έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, με τις… εκρήξεις των οπαδών της ΑΕΚ που «έβραζαν» λόγω του αποκλεισμού της ομάδας από την Ευρώπη.  Μετά από όσα έγιναν κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας όπου αντιπροσωπεία της Original απαίτησε τις παραιτήσεις όλων των στελεχών, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και στο γήπεδο.

Μπορεί ο κόσμος να ήταν λιγοστός, ωστόσο όσοι πήγαν μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο, το έκαναν για να αποδοκιμάσουν. Τα «γιούχα» ξεκίνησαν πολλή ώρα πριν τη σέντρα του ματς, από το ζέσταμα κιόλας των παικτών της ΑΕΚ. Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες κατά πάντων, με τους Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Κονέ να ακούν τα περισσότερα.

Μάλιστα στο πέταλο των οργανωμένων υπάρχει και ένα μεγάλο πανό που απευθύνεται σε παίκτες, στελέχη και Μελισσανίδη, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο: «Παίκτες, στελέχη γαμ@@@@@@, η ΑΕΚ δεν πεθαίνει – Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε».

Και με το ξεκίνημα του ματς δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο να είναι οι κύριοι αποδέκτες αυτών ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ αποδοκιμάστηκαν έντονα στις πρώτες τους επαφές με την μπάλα. «Παίκτες μπου@@@@@ βγάλτε τη φανέλα» είναι το κυρίαρχο σύνθημα για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους καλούν μάλιστα οι οπαδοί να βγάλουν τη φανέλα και να φύγουν.

Οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε στο γκολ του Στίβεν Τσούμπερ, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Ελβετό και τους συμπαίκτες του που πανηγύρισαν. «Οεοεοε οεοεοε κοίτα πώς κατάντησες την ΑΕΚ ρε μπινέ» και «Είστε μπου@@@@@ οεο είστε μπου@@@@» ακούστηκαν επίσης από τους οπαδούς. Επίσης τα άκουσε και ο Πέτρος Μάνταλος παρά το ότι δεν είναι στο γήπεδο λόγω τιμωρίας. «Αντε γαμ@@@@ Μάνταλε» φώναξαν. Από τα «πυρά» του κόσμου δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι της ομάδας που άκουσαν υβριστικά συνθήματα.

Ο μόνος που γλίτωσε από τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ ήταν ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος μάλιστα αποθεώθηκε στο 34ο λεπτό του ματς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.