Χανιά:Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου

Ημερομηνία:

Ομάδα θρασύδειλων τραμπούκων, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου και ενώ συμμετείχαν σε «πορεία αλληλεγγύης», επιτέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης, καταστρέφοντας εκλογικό υλικό, γράφοντας συνθήματα, ενώ προπηλάκισαν, εξύβρισαν και απείλησαν μέλη της ΔΕΕΠ Χανίων, τραμπουκίζοντας νεαρό κορίτσι.
Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο!
Τέτοιου είδους μαφιόζικες ενέργειες, δεν μας πτοούν! Αντιθέτως μας δείχνουν πόσο αναγκαίο είναι στις μέρες μας να περιφρουρήσουμε την δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει ακόμα περισσότερο δύναμη για να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε στους πολίτες το πρόγραμμα αλλά και τις αρχές της παράταξης μας.
Αισθανόμαστε ακόμα περισσότερο την ανάγκη να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την δημοκρατία, την αλήθεια, την αξιοπρέπεια απέναντι στην παραπληροφόρηση, τα fake news, την χυδαιότητα και την βία από όπου κι αν προέρχεται.
Το εκλογικό περίπτερο θα παραμείνει ανοικτό, για να επικοινωνούμε στους πολίτες της πόλης μας το πρόγραμμα μας, για μεγαλύτερους μισθούς, για την θωράκιση των συνόρων μας, για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, για ένα καλύτερο σύστημα υγείας, για πράσινη ανάπτυξη, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, για περισσότερες θέσεις εργασίας, όσο και αν αυτά ενοχλούν κάποιους.
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι θεματοφύλακας της δημοκρατίας, της προόδου, της ευημερίας, της ανάπτυξης και της ελευθερίας του λόγου στην πατρίδα μας, δίνοντας καθημερινά μάχη ενάντια στον σκοταδισμό, στη βία, στο «μπάχαλο», και στην ανομία που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν.
Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ισχυρή, διεθνώς καταξιωμένη για να πάμε σταθερά και τολμηρά, ακόμα πιο μπροστά!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρόμος για γυναίκα στο Ηράκλειο: Δραπέτης των...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον...

Δήμος Πλατανιά: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε το...

Τρόμος για γυναίκα στο Ηράκλειο: Δραπέτης των...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον...

Δήμος Πλατανιά: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι αλλάζει για τους καταναλωτές με οφειλές που αλλάζουν πάροχο

Μέτρα για στρατηγικούς κακοπληρωτές. Σε τροχιά άμεσων παρεμβάσεων για τον...

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» – Νέα απάτη με πλαστά τιμολόγια 625.000€ !

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...