Χανιά:Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου

Ομάδα θρασύδειλων τραμπούκων, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου και ενώ συμμετείχαν σε «πορεία αλληλεγγύης», επιτέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης, καταστρέφοντας εκλογικό υλικό, γράφοντας συνθήματα, ενώ προπηλάκισαν, εξύβρισαν και απείλησαν μέλη της ΔΕΕΠ Χανίων, τραμπουκίζοντας νεαρό κορίτσι.
Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο!
Τέτοιου είδους μαφιόζικες ενέργειες, δεν μας πτοούν! Αντιθέτως μας δείχνουν πόσο αναγκαίο είναι στις μέρες μας να περιφρουρήσουμε την δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει ακόμα περισσότερο δύναμη για να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε στους πολίτες το πρόγραμμα αλλά και τις αρχές της παράταξης μας.
Αισθανόμαστε ακόμα περισσότερο την ανάγκη να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την δημοκρατία, την αλήθεια, την αξιοπρέπεια απέναντι στην παραπληροφόρηση, τα fake news, την χυδαιότητα και την βία από όπου κι αν προέρχεται.
Το εκλογικό περίπτερο θα παραμείνει ανοικτό, για να επικοινωνούμε στους πολίτες της πόλης μας το πρόγραμμα μας, για μεγαλύτερους μισθούς, για την θωράκιση των συνόρων μας, για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, για ένα καλύτερο σύστημα υγείας, για πράσινη ανάπτυξη, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, για περισσότερες θέσεις εργασίας, όσο και αν αυτά ενοχλούν κάποιους.
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι θεματοφύλακας της δημοκρατίας, της προόδου, της ευημερίας, της ανάπτυξης και της ελευθερίας του λόγου στην πατρίδα μας, δίνοντας καθημερινά μάχη ενάντια στον σκοταδισμό, στη βία, στο «μπάχαλο», και στην ανομία που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν.
Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ισχυρή, διεθνώς καταξιωμένη για να πάμε σταθερά και τολμηρά, ακόμα πιο μπροστά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.