Χανιά : Αναβολή εκδηλώσεων στο Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά σας ενημερώνει ότι αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις, στις οποίες είναι διοργανωτής ή συνδιοργανωτής, λόγω πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού, μετά και τις πρόσφατες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.
α) Η θεατρική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης “ Γιοι και Κόρες”,που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 19:00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε.

β) Η επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα “ Εκπαίδευση για την Αειφορία & Ορθόδοξη παράδοση” που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 19:00μ.μ., στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

γ) Οι Ποδηλατικοί αγώνες με το τίτλο “ ΓΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ”που ήταν προγραμματισμένοι το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στα διοικητικά όρια του Δήμου Πλατανιά.

δ) Οι εκδηλώσεις για τη μνήμη θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, στο Πάρκο Πολέντα, και ο Ετήσιος Διεθνής Διαγωνισμός Πολυμέσων για τα τροχαία δυστυχήματα έτους 2020, που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 20 Μαρτιου, στο Πάρκο Πολέντα στη Νεραντζιά Βουκολιών και στο Πνευματικό Κέντρο αντίστοιχα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...

Δολοφονία Λεβεντάκη: Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος...

Τι λένε η σύζυγος του δράστη και στενός του...

Χανιά:Onar All Day Fest με Σάκη Ρουβά...

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής pop σκηνής,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...