Χανιά:Αργυρομούρι – Δάσος Ρουπακιά – Γεωργιούπολη ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Αργυρομούρι – Δάσος Ρουπακιά – Γεωργιούπολη

Ο κόλπος του Αλμυρού στα σύνορα Χανιών – Ρεθύμνου και συγκεκριμένα το σημείο εκβολής του ομώνυμου ποταμού, θα αποτελέσουν το σημείο εκκίνησης της επόμενης πορείας μας.

Καλυβάκι – Αργυρομούρι – Σελλιά – Δάσος Ρουπακιά, Λικοτιναρέα, Κεφαλάς.

Μια διαδρομή η οποία αναλόγως της σύνθεσης του γκρουπ θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 12 έως 17 χλμ. Μικτό το πεδίο κίνησης μας, με επαρχιακό δρόμο, χωματόδρομο, μονοπάτι αλλά και τμήμα εκτός μονοπατιού (nopath) και αρκετά τα σημεία ενδιαφέροντος όπως το δάσος του Ρουπακιά, το ιδιαίτερο μουσείο πέτρας κ.α.

Η πορεία, θα μας επιστρέψει στο σημείο της αναχώρησης, έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα για μπάνιο στην πανέμορφη παραλία καλυβάκι και ελεύθερο χρόνο στη Γεωργιούπολη.

Ο σχεδιασμός της εκδρομής μας, δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και φίλοι που δεν θέλουν να πεζοπορήσουν, αφού θα έχουν την ευκαιρία και το χρόνο, να περιηγηθούν στην όμορφη, παραθαλάσσια Γεωργιούπολη, να πιούν τον καφέ τους ή να γευματίσουν δίπλα στο ποτάμι, να επισκεφθούν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, να περάσουν τη γέφυρα της βλυχάδας και να φτάσουν μέχρι το γερμανικό πολυβολείο καθώς και να δροσιστούν στα νερά και τις παραλίες της περιοχής.

Ώρες πορείας 05.30 ΒΔ 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 17/09/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κωνσταντίνος Τζολάκης: «Ολυμπιακέ μου, αυτό είναι το πιο δύσκολο μήνυμα που έχω γράψει»

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη,...

Η γέννηση του Ελ Νίνιο και το σενάριο για καλοκαίρι μέχρι τα… Χριστούγεννα – Τι ακριβώς συμβαίνει στον Ειρηνικό;

Μια πρωτοφανής θερμική ανωμαλία σε παγκόσμια κλίμακα. Οι δορυφορικές απεικονίσεις...

Ποια είναι τα δέντρα που μπορούν να γίνουν «ασπίδα» για το σπίτι σας απέναντι στις πυρκαγιές

Ποια είδη θεωρούνται λιγότερο εύφλεκτα και πώς η σωστή...

Τα «καλοκαιρινά» της έβαλε (και) φέτος η γρίπη

Ο συνωστισμός σε beach bars, κλαμπ, πλοία και καλντερίμια...