Χανιά:Αρτιότητα στην εκτέλεση των εργασιών, στον υπό κατασκευή δρόμο των Μουρνιών, διαπίστωσε η Επιτροπή του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ

Ημερομηνία:

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα Τετάρτη 25/05/2022 ο έλεγχος που διενεργήθηκε τις προηγούμενες τρεις [3] ημέρες από την Επιτροπή του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ [ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη], στο έργο που αφορά τον υπό κατασκευή συνδετήριο δρόμο, του Κόμβου των Μουρνιών, με την πόλη των Χανίων.

Η τριμελής Επιτροπή, διενήργησε τόσο τεχνικό έλεγχο, με επιτόπια αυτοψία στο εργοτάξιο, όσο και λογιστικό – οικονομικό, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.. Σε όλες τις φάσεις των ελέγχων, διαπιστώθηκε πλήρης αρτιότητα καθώς και τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινωθεί. Συμφωνήθηκε δε από κοινού, οι ρυθμοί εκτέλεσης να εντατικοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα, με στόχο την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση και παράδοση σε χρήση, του συγκεκριμένου πολύ σημαντικού έργου.

Η ελεγκτική διαδικασία, ολοκληρώθηκε με διευρυμένη σύσκεψη, η οποία διενεργήθηκε υπό την προεδρεία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και με την παρουσία της τριμελούς Επιτροπής του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργου Αγαπάκη καθώς και του ανάδοχου – Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» – κ. Γιώργου Συνατσάκη.

Η Επιτροπή, όπως συμφωνήθηκε κι έγινε γνωστό, θα πραγματοποιήσει αντίστοιχο έλεγχο, τον ερχόμενο Αύγουστο.

«Προχωράμε με υποδειγματικό τρόπο, την κατασκευή αυτού του πολύ σημαντικού έργου. Με τεχνική αρτιότητα, αλλά και με οικονομική διαφάνεια, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, συνεργαζόμαστε, ώστε οι εργασίες να εντατικοποιηθούν και το έργο – σε ότι αφορά τον βασικό του κορμό – όπως έχουμε ανακοινώσει, να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε χρήση, μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Νοέμβρη», ανέφερε σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Cretan Series 3×3 by Choco Big 🏀...

Cretan Series 3x3 by Choco Big 🏀 📅 30 –...

ΣΕΠΕ Χανίων:24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Δημόσιο Πέμπτη...

Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για το πειθαρχικό...

Cretan Series 3×3 by Choco Big 🏀...

Cretan Series 3x3 by Choco Big 🏀 📅 30 –...

ΣΕΠΕ Χανίων:24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Δημόσιο Πέμπτη...

Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για το πειθαρχικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΔΕΠΥ: Aπό ποιους κινδύνους γλιτώνουν όσοι ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή

Πώς η σωστή φαρμακευτική αγωγή μπορεί να αλλάξει ριζικά...

Επείγουσα ερώτηση Αποστολάκη: Στήριξη στους κτηνοτρόφους της Κρήτης για ζωοτροφές και επιβίωση εκμεταλλεύσεων

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης, κατέθεσε ερώτηση στη...

Στα «ύψη» οι τιμές του κρέατος και των γαλακτοκομικών

Τον Ιούλιο οι τιμές των κρεάτων αυξήθηκαν κατά 6,2%...