Χανιά: Αστυνομικοί καταγγέλλουν βίαιες επιθέσεις εναντίον τους

Χανιά: Αστυνομικοί καταγγέλλουν βίαιες επιθέσεις εναντίον τους. Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων…

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Χανίων καταγγέλλοντας οτι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί περιστατικά επιθέσεων πολιτών σε βάρος αστυνομικών, στο κέντρο της πόλης των Χανίων αλλά και εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

Οι αστυνομικοί, αναφέρουν οτι το τελευταίο συμβάν που ξεχείλισε το ποτήρι, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σκαλίδη με θύμα έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποιος δέχτηκε αναίτια και απρόκλητη επίθεση από πολίτη.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων πολιτών κατά συναδέλφων μας στο κέντρο της πόλης των Χανίων αλλά και εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

Αποκορύφωμα η σημερινή (16/1)απρόκλητη, αναίτια επίθεση κατά του δικυκλιστή συναδέλφου μας, ο οποίος έκανε απλά το καθήκον του κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στην οδό Σκαλίδη, στην καρδιά της πόλης των Χανίων.

Σημεία των καιρών θα λέγαμε εμείς…Όσο η απονομή της δικαιοσύνης κατά την εκδίκαση μίας αξιόποινης πράξης καθυστερεί και χάνεται στους διαδρόμους των δικαστικών αιθουσών λόγω συνεχών αναβολών…κάθε φανταστικής αιτίας…τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζουν…
Ερωτούμε… Αν στη θέση του δράστη ήταν ένας αστυνομικός και στη θέση του θύτη ένας πολίτης που έκανε τη δουλεία του…τι θα γινόταν; Τι θα επακολουθούσε; Πόσες διαδηλώσεις θα γινόταν; Τώρα δεν παίρνει θέση κανείς…

Η θέση όμως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είναι ΜΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ.

Κανείς δεν απειλεί τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας!

Κανείς δεν προσβάλλει τη τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας!

Οποιοσδήποτε το επιχειρήσει, θα μας βρει απέναντί του, γιατί θα υπερασπιστούμε το ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ μας νομικά, ηθικά και ουσιαστικά. Τέλος να ενημερώσουμε κάθε… ενδιαφερόμενο…ότι η αστυνομική οικογένεια στα Χανιά είναι μεγάλη και ενωμένη!

Τα σχόλια είναι κλειστά.