Χανιά: Αστυνομικοί σε ρόλο διασώστη – Απεγκλώβισαν δύο νεαρούς που είχαν αποκλειστεί από την κακοκαιρία

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα δύο 20χρονων από το Ακρωτήρι Χανίων, που επιχείρησαν χθες βράδυ να πάνε οδικώς στο χωριό Ασφένδου Σφακίων.
Αν και ο δρόμος είχε ανοίξει νωρίτερα από εκχιονιστικά μηχανήματα υπήρχε έντονος παγετός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν με το ΙΧ όχημα τους σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανιων.

Αμέσως δύο αστυνομικοί από το ΑΤ Σφακίων μαζί με ένα πυροσβεστικό όχημα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης για συνδρομή, έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς που ήταν ανήσυχοι αλλά καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η προσέγγιση του σημείου ήταν πολύ δύσκολη ακόμα και για τους έμπειρους στις δύσκολες αυτές συνθήκες αστυνομικούς, οι οποίοι χρειάστηκε να βάλουν και να βγάλουν αρκετές φορές τις αλυσίδες στο περιπολικό προκειμένου να φτάσουν στο σημείο που είχαν εγκλωβιστεί οι δύο Χανιώτες.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα που ο δρόμος ήταν προσβάσιμος, οι δύο νεαροί πήγαν στο σημείο και πήραν το αυτοκίνητο τους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στο σημείο.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.