Χανιά:Αθλητικό τουρνουά στο Δημοτικό Γήπεδο Άι-Γιάννη από την ΚΝΕ

Η Τ.Ο. Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνει αθλητικό τουρνουά 5on5 στο Δημοτικό Γήπεδο στον Άι-Γιάννη την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 19:00, με σύνθημα:

Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά!
Σκέψου – Δράσε – Ζήσε, χωρίς ναρκωτικά!

Μέσα από την αθλητική δραστηριότητα επιδιώκεται να σταλθεί ηχηρό μήνυμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και στο σύστημα που τσακίζει τα όνειρα και τη ζωή των νέων. Η πραγματικότητα στο σύστημα αυτό για ένα νέο άνθρωπο είναι πολύ μακριά από τα όνειρα και τις ανάγκες του, βιώνοντας την αύξηση της φτώχειας, την ακρίβεια, το σχολείο-εξεταστικό κέντρο, τις επιπτώσεις του πολέμου, την προσφυγιά. Κόντρα στο σάπιο σύστημα και τις αξίες του, κόντρα στη ναρκωκουλτούρα, κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν τη νεολαία στην “εξέδρα”, η ΚΝΕ με τη δραστηριότητα της στέλνει μήνυμα αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα της νεολαίας, για τη ζωή που μας αξίζει, για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά.

Στο σάπιο σύστημά τους, που ασφυκτιάς, σήκωσε ανάστημα, μάθε να νικάς!

Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με «θολωμένο μυαλό» και σκυμμένο κεφάλι! Καλεί κάθε νέο να παλέψει για τα όνειρα και τις ανάγκες του, κόντρα σε όλα τα ναρκωτικά και ενάντια σε κάθε αδικία και εκμετάλλευση! Γιατί οι συναρπαστικές στιγμές, οι πραγματικές συγκινήσεις κρύβονται μέσα στην ίδια τη ζωή, στον αγώνα για έναν κόσμο πραγματικά ελεύθερο, όπου ο λαός και η νεολαία θα μπορούν να ανασαίνουν.

Τηλ. για δηλώσεις συμμετοχής: 6945639217
6980076954

Τα σχόλια είναι κλειστά.