Χανιά: Χωρίς νερό το Ελαφονησί εδώ και τρεις μέρες – Υποφέρει η Κίσσαμος από την λειψυδρία

Ημερομηνία:

Χωρίς νερό βρίσκεται εδώ και τρία 24ωρα το Ελαφονήσι με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων να είναι έντονες.

Το φετινό καλοκαίρι αποδείχτηκε ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι για την Κίσαμο καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα όλη η περιοχή έχει κυριολεκτικά «στεγνώσει».

Από την αρχή του καλοκαιριού ο δήμος Κισσάμου εξέδιδε προειδοποιητικές ανακοινώσεις στους κατοίκους της περιοχής να κάνουν ορθολογική χρήση του νερού και να αποφεύγονται με κάθε τρόπο ενέργειες που οδηγούν σε σπατάλη νερού.

Στα μέσα Ιουλίου ο δήμος κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα, λόγω της λειψυδρίας, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο η κατάσταση με το νερό στη Κίσσαμο φαίνεται να έχει φτάσει στο «μη περαιτέρω» και πλέον έχουν αρχίσει και υπάρχουν σοβαρά ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα εδώ και τρεις μέρες το Ελαφονήσι και ενώ καταγράφονται αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, βρίσκεται χωρίς νερό όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο Flashnews.gr.

Ο δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκη μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε ότι «κάνουμε τα πάντα για να δούμε πως θα το διορθώσουμε.».

Το πρωί δόθηκε νερό στην περιοχή όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης ενώ συμπλήρωσε ότι « υπάρχει μεγάλη έλλειψη νερού. Προσπαθούμε να βρούμε τις πιο ορθές λύσεις και τις πιο δίκαιες. Όσο νερό έχουμε θα το διαχειριστούμε για να πηγαίνει σε όλους».

Ωστόσο όπως τόνισε ο δήμαρχος Κισσάμου «είναι μεγάλο το πρόβλημα της λειψυδρείας. Δεν είναι ότι υπάρχει νερό και δεν το δίνουμε. Δεν υπάρχει νερό! Έχουν στερέψει τα πάντα. Θα διορθώσουμε την κατάσταση με άλλο τρόπο. Αντιδήμαρχοι και τεχνικοί βρίσκονται εκεί και προσπαθούν να βρουν λύση. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα βρεθεί μια λύση που θα είναι ικανοποιητική για όλους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

myAGRO: Νέα πλατφόρμα, νέοι κανόνες για τις αγροτικές ενισχύσεις

Διασταύρωση στοιχείων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των...