Χανιά:Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: «ΟΧΙ Βία στα σχολεία-ΜΟΝΟ αγάπη και φιλία»

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Α΄ Ενότητας Χανίων, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου και το 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: «ΟΧΙ Βία στα σχολεία – ΜΟΝΟ αγάπη και φιλία».

Η ημερίδα που απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 6.00 διαδικτυακά στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου που έχει καθιερωθεί ως η Πανελλήνια μέρα κατά της Βίας στα Σχολεία μέσω του Συνδέσμου https://minedu-primary2.webex.com/meet/athntoulia.

Την εννοιολογική προσέγγιση καθώς και τις μορφές σχολικού εκφοβισμού, θα αναπτύξει η κ. Αθηνά Ντούλια, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού ‘Έργου. Για το θέμα «Δες, άκου, μίλα. Η σχολική βία δεν είναι παιχνίδι» θα μιλήσει η κ. Σοφία Λογαρίδου, Υπαστυνόμος Α΄ του Γραφείου Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ενώ η κ. Σταυρούλα Χαρτάλου, Σχολική Ψυχολόγος θα αναπτύξει το ρόλο του σχολικού ψυχολόγου στη διαχείριση του σχολικού εκφοβισμού.
Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.